Hejka,
Słuchajcie, kilka dni temu byłam u swojego ubezpieczyciela, żeby wyliczył mi składkę ubezpieczenia, które musiałabym płacić, gdybym podpisała z nimi kolejną umowę. Spodziewałam się profesjonalnego podejścia i normalnej rozmowy a niestety agent ubezpieczeniowy okazał się być chamem i prostakiem. Zastanawiam się, czy nie złożyć na niego skargii. Jak myślicie, czy skarga na agenta ubezpieczeniowego ma sens? Jakie macie doświadczenia?
Skarga na agenta ubezpieczeniowego
Ubezpieczenie dla firm. Jak płacić mniej za OC i AC? Jakie korzyści przynosi ubezpieczenie i od czego można się ubezpieczyć? Najlepsze oferty.
- kasiakowa06
Re: Skarga na agenta ubezpieczeniowego
Post autor: kasiakowa06 »
Kiedyś pisałam skargę na agenta ubezpieczeniowego i trochę trwała korespondencja i cała sprawa ale w końcu wyszło na moje i została mi zwrócona niesłusznie naliczona składka. Także zawsze warto walczyć o swoje. Na przyszłość polecam skorzystać z usług tanie oc szczecin. Zawsze profesjonalnie podchodzą do każdej sprawy i każdego klienta.
- Grzesiek8512
Post autor: Grzesiek8512 »
Myślę, że ma. Możesz też zgłosić się do kancelarii prawnej i porozmawiać, czy zachowanie ubezpieczyciela nie podchodzi pod jakiś paragraf. Ja złożyłbym skargę, nie ma co się patyczkować i przymykać oko na takie rzeczy.
http://sochanski.com/
Post autor: tośia19909 »
Nie sądzę, że ma sens poza wylaniem frusytacji..Kalanss pisze: ↑23 kwie 2019, 6:08 Hejka,
Słuchajcie, kilka dni temu byłam u swojego ubezpieczyciela, żeby wyliczył mi składkę ubezpieczenia, które musiałabym płacić, gdybym podpisała z nimi kolejną umowę. Spodziewałam się profesjonalnego podejścia i normalnej rozmowy a niestety agent ubezpieczeniowy okazał się być chamem i prostakiem. Zastanawiam się, czy nie złożyć na niego skargii. Jak myślicie, czy skarga na agenta ubezpieczeniowego ma sens? Jakie macie doświadczenia?
-
aborcja Czechy
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?