Czy szpitale specjalistyczne swiadczą usługi na NFZ?
czy raczej prywatnie tylko?
Czy szpitale specjalistyczne swiadczą usługina NFZ?
Ubezpieczenie dla firm. Jak płacić mniej za OC i AC? Jakie korzyści przynosi ubezpieczenie i od czego można się ubezpieczyć? Najlepsze oferty.
- Pikarro
Re: Czy szpitale specjalistyczne swiadczą usługina NFZ?
Tez świadczą, o ile mają podpisaną umowe z NFZ,
zawsze jak coś to możesz albo wejść na stronę takiego szpitala, np tu https://holsamed.pl/szpital/
i jak znajdziesz na dole czy u góry znaczek z informacją, ze jest NFZ no to już wiesz, a jak nie ma to jeszcze dla pewności
warto zadzwonić i po prostu zapytać.
Ja i tak jesli chodzi o specjalistów to idę prywatnie, nie będę się wydurniał żeby 3 miesiące czekać
zawsze jak coś to możesz albo wejść na stronę takiego szpitala, np tu https://holsamed.pl/szpital/
i jak znajdziesz na dole czy u góry znaczek z informacją, ze jest NFZ no to już wiesz, a jak nie ma to jeszcze dla pewności
warto zadzwonić i po prostu zapytać.
Ja i tak jesli chodzi o specjalistów to idę prywatnie, nie będę się wydurniał żeby 3 miesiące czekać
Post autor: leśka »
nie wiem ale pewnie tak i trzeba też swoje odczekać bo tych wizyt mają niewiele zakontraktowanych w skali roku
- meliska
Pewnie tak jest ale limity są takie że o wiele lepiej jednak iść prywatnie. Miałam na przykład zabieg usuwania endometriozy w szpitalu Medicover i to było zupełnie coś innego niż miałam na nfz gdzie usuwają tylko pojedyncze ogniska choroby a nie całość zmian
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing