Witam was,
Zastanawiamy się nad wsparciem sprzedaży w firmie na różnych szczeblach. Myślimy przy tym o poszerzeniu oferty o nowe produkty, a także o programach lojalnościowych dla klientów. Moje pytanie brzmi - czy korzystał ktoś z Was z takich programów i może się wypowiedzieć, jakie doświadczenia z tym i czy zyski firmy się zwiększyły?
Wsparcie sprzedaży
Jak stworzyć stronę internetową dla Twojej firmy? Czy warto inwestować w innowacje technologiczne? Jakie smartfony dla firmy wybrać? Rozmowy o rozwiązaniach technologicznych dla biznesu.
Re: Wsparcie sprzedaży
Post autor: żaneta »
Nie wiem, jak w innych firmach ale u nas pomogli specjaliści. Sami próbowaliśmy coś stworzyć, ale to nie wyglądalo profesjonalnie. Znaleźliśmy na necie ofertę firmy https://i360.com.pl/ i skontaktowaliśmy się z nimi. Wymieniliśmy wizje i wraz z ich cenną wiedzą oraz wsparciem stworzyliśmy idealny program lojalnościowy do naszej firmy. Klienci bardzo chętnie korzystają i wzrost sprzedaży w pierwszych dwóch miesiącach był w granicach 20-30%, a póżniej doszło do 35% wiec super. Ja polecam bardzo, możesz tylko zyskac.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing