Urządzenia fryzjerskie
Polecane produkty, firmy, usługi, agencje.
- Jarosława_89
Urządzenia fryzjerskie
Post autor: Jarosława_89 »
Witam wszystkich serdecznie Czy znacie może jakiś sklep internetowy z dużym wyborem urządzeń fryzjerskich typu suszarki, maszynki itp.? Będę wdzięczna, jeśli podpowiecie mi, gdzie takich rzeczy szukać. Pozdrawiam!
- Ciechosława
Re: Urządzenia fryzjerskie
Post autor: Ciechosława »
W mojej opinii najlepiej pod tym względem zaopatrzona jest hurtownia Ama Nails. Ja akurat robię tam zakupy, kiedy zabraknie mi czegoś z moim salonie manicure. Super ceny, szeroki wybór asortymentu i miła obsługa, polecam.
Post autor: Baśśka »
Cześć. Jeśli nie przeszkadza ci zamawianie urządzeń przez internet, to zajrzyj sobie do tego sklepu https://www.fryzjersklep.pl/. Ja u nich kupuję wszystko do salonu. Mają urządzenia, meble i potrzebne kosmetyki. Warto też na bieżąco przeglądać zakładkę 'wyprzedaż'. Można trafić na ciekawe produkty dużo taniej.Jarosława_89 pisze: ↑13 wrz 2020, 7:21 Witam wszystkich serdecznie Czy znacie może jakiś sklep internetowy z dużym wyborem urządzeń fryzjerskich typu suszarki, maszynki itp.? Będę wdzięczna, jeśli podpowiecie mi, gdzie takich rzeczy szukać. Pozdrawiam!
- podrickpayne
Post autor: podrickpayne »
Przyznam szczerze, że chciałam zrobić sobie koloryzację na własną rękę. Czytałam, że ten produkt https://fryzjersklep.pl/product-pol-641 ... Gloss.html nadaje się do tego idealnie. W ogóle na ich stronie internetowej udało mi się znaleźć sporo różnorakich kosmetyków w bardzo dobrych cenach. Jeśli szukacie odpowiedniego produktu dla siebie, to warto tam zajrzeć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing