master-moving.pl opinie
Polecane produkty, firmy, usługi, agencje.
- melike
master-moving.pl opinie
Za kilka tygodni wyprowadzam się do Niemiec i szukam firmy w Polsce, która mi przewiezie wszystkie rzeczy. Większość polskich firm oferuje swoje usługi tylko na terenie kraju. Znalazłam firmę Master Moving https://master-moving.pl/. Znacie tę firmę? Jakie macie opinie o nich?
- mariola94
master-moving.pl opinie
Mam bardzo dobrą opinię o Master Moving. Gdy przeprowadzałam się do Belgii, to skorzystałam z ich usług. Polecam to wszystkim, bo wszystkie przedmioty, meble czy talerze zostały odpowiednio zabezpieczone i nic nie zniszczyło się.
- Riona
master-moving.pl opinie
Ja wprawdzie nie przeprowadzałam się, ale znam tę firmę http://master-moving.pl/. Od lat korzystam z ich magazynu, gdzie przechowuję niepotrzebne meble i inne niepotrzebne mi na tę chwilę rzeczy. Nie mam zastrzeżeń, chwalę sobie współpracę z nimi.
- Stefka
master-moving.pl opinie
Jeśli dalej szukasz firmy przeprowadzkowej, to zdecydowanie polecam master Moving. Nie przeprowadzałam się za granicę, ale do innego miasta i muszę przyznać, że szybko się uwinęli i dokładnie spakowali rzeczy. Miałam pewność, że nic się nie stłucze, ani nie rozwali.
- Izka
master-moving.pl opinie
Polecam magazyny, które też prowadzi ta firma http://master-moving.pl/. W domu nie mam zbyt dużo miejsca na przechowywanie starych gratów, dlatego korzystam z niewielkiego magazynu. Mają je w okolicach Krakowa, co mi idealnie pasuje.
- Alina
master-moving.pl opinie
Ja firmę Master Moving poznałam z nieco innej strony. Pracuję w firmie przeprowadzkowej. Moi klienci przeprowadzali się do Krakowa, więc skorzystałam z pomocy ich agenta, który spakował moim klientom wszystkie rzeczy i je przewiózł na miejsce. Wszyscy byli zadowoleni.
szybkowar berghoff swift
szybkowar berghoff swift
- Pati33
master-moving.pl opinie
Słyszałam, że http://master-moving.pl/ organizuje przeprowadzki nawet poza Europę, więc jeśli ktoś przeprowadza się na inny kontynent, to też może do nich zadzwonić. Taka postawa świadczy o tym, że zależy im na klientach i ciągłym rozwoju.
- Hania
master-moving.pl opinie
Myślę, że firma Master Moving to dobry wybór. Widać, że ciągle się rozwijają i zależy im na szerokim gronie klientów z różnych części świata. Uważam, że każda dobra firma dba o swoich klientów m.in. poprzez rozszerzanie swoich usług.
- Igiełka
master-moving.pl opinie
Nasza firma korzystała z przeprowadzki od http://master-moving.pl/, mimo że nasz oddział pozostał w tym samym mieście. Mam o nich dobre zdanie, bo przeprowadzka przebiegła sprawnie, a dodam, że przeprowadzaliśmy się w godzinach wieczornych.
- Julia
master-moving.pl opinie
Przeprowadzka jest stresująca, zwłaszcza zagraniczna. Pół roku temu przeniosłam się z rodziną do Niemiec i Master Moving zajęli się wszystkimi formalnościami. Wygodne rozwiązanie, bo miałam jeden problem mniej na głowie. Dlatego ja ich polecam.
- Kaczucha
master-moving.pl opinie
Pół roku temu miałam podobny problem. Przeprowadzaliśmy się z południa kraju aż do Gdańska i szukałam firmy, która nas przeprowadzi. Wybraliśmy http://master-moving.pl/, bo zaproponowali najwygodniejsze rozwiązanie, a termin i godzinę przeprowadzki mogliśmy sami wybrać.
- Omena
master-moving.pl opinie
Ja też polecam Master Moving. Nasza firma niedawno zmieniała siedzibę i szef zdecydował się na nich, bo chciał przeprowadzać nas popołudniem, na co oni się zgodzili. Widać, że zależy im na dobrej opinii, bo dostosowują się do potrzeb klientów.
- Jowita
master-moving.pl opinie
Mam podobne zdanie na temat http://master-moving.pl/. Jest to solidna firma, która poważnie podchodzi do swoich obowiązków. Przeprowadzka przebiegła sprawnie i szybko mogliśmy zacząć rozpakowywanie się w nowym domu.
- basia34
master-moving.pl opinie
Jeżeli ktoś szuka dobrej firmy do przeprowadzki własnej działalności, to tylko Master Moving. Można z nimi się dogadać i zaplanować przeprowadzkę nawet w dni wolne czy święta. Jest to wygodne, zwłaszcza dla osób, które pracują od poniedziałku do piątku.
- alutka
master-moving.pl opinie
Nie mam dużego doświadczenia w kwestii przeprowadzek, ale mój brat niedawno korzystał z usług właśnie tej firmy http://master-moving.pl/. Był zadowolony, bo jako jedni z nielicznych zaproponowali dogodny termin i godzinę przeprowadzki. Myślę, że mogę ich polecić.
- Paula
master-moving.pl opinie
Kilka tygodni temu wyprowadzałam się za granicę i miałam problem ze znalezieniem firmy przeprowadzkowej. W końcu koleżanka ze studiów poleciła mi Master Moving, bo jeżdżą też za granicę. Bardzo delikatnie obchodzili się z moimi rzeczami, a to jest ważne.
- Kira
master-moving.pl opinie
Nasza firma niedawno zmieniała siedzibę i skorzystaliśmy z usług http://master-moving.pl/, bo można się było z nimi umówić na wybrany przez nas termin. Nie było problemu, przeprowadzka przebiegła sprawnie, choć mieliśmy obawy, czy damy radę przewieźć wszystkie komputery bez żadnych strat. Udało się.
- Lena
master-moving.pl opinie
Jeżeli zależy ci na profesjonalnej, a przede wszystkim szybkiej przeprowadzce, to polecam usługi Master Moving. Jeżdżą też do Niemiec, a przeprowadzkami zajmują się od wielu lat, dlatego mają duże doświadczenie. Gdy ja się przeprowadzałam, to wszystko dokładnie zabezpieczyli, żeby nic się nie potłukło.
- Basia25
master-moving.pl opinie
Ja z kolei polecę http://master-moving.pl/, ale w kwestii magazynowania. Sama wynajmuję u nich magazyn, ale o niewielkiej powierzchni. Choć mają też ogromne hale. Myślę, że to fajna opcja, zwłaszcza dla osób, które mają małe mieszkanie i nie posiadają piwnicy. Ceny nie są wysokie.
- Linda
master-moving.pl opinie
Dwa lata temu przeprowadziłam się do Niemiec i wybrałam Master Moving, bo mają doświadczenie w tej kwestii. Oferują głównie przeprowadzki do Niemiec, więc znają trasę jak mało kto. Rzeczy zostały profesjonalnie zabezpieczone. Bardzo dobra firma.
- Olya
master-moving.pl opinie
Wiele osób chwali http://master-moving.pl/ i ja też nie będę inna. Pół roku temu wyjechałam do Niemiec, ale oni przewozili wszystkie moje rzeczy. Można się z nimi dogadać, są elastyczni i otwarci na propozycje. Czuć od nich duży profesjonalizm.
- Renia
master-moving.pl opinie
Podzielam wszystkie pozytywne opinie o Master Moving. Jakiś czas temu moja siostra przeprowadzała się do Niemiec i od razu do nich zadzwoniła. Szybko się dogadali na dogodny termin. Przeprowadzka przebiegła bez problemu, więc mogę ich polecić.
- Grażka
master-moving.pl opinie
Korzystałam z pomocy http://master-moving.pl/ i mogę ich polecić. Sprawnie zapakowali wszystkie rzeczy i przewieźli je bez problemu. Bałam się, że podczas transportu może coś się zniszczyć, ale wszystkie meble były odpowiednio zabezpieczone. Ode mnie mają wielki plus.
- Bulinka
master-moving.pl opinie
Pół roku temu przeprowadzaliśmy się do Niemiec i szukaliśmy sprawdzonej firmy do przeprowadzki. Mieliśmy sporo rzeczy do przewiezienia, więc w grę wchodziła tylko doświadczona firma. Taką jest Master Moving. Wszystkie przedmioty zabezpieczyli i mimo że droga była długa, nic się nie zniszczyło.
- Ozgi
master-moving.pl opinie
Firma http://master-moving.pl/ ma w ofercie różne usługi. Nie tylko zajmują się przeprowadzkami, ale też mają magazyny do wynajęcia. Fajne rozwiązanie, bo ktoś, kto nie ma w mieszkaniu składzika, może sobie taki wynająć za dobrą cenę. Korzystam z tego i polecam innym.
- Elka
master-moving.pl opinie
Rok temu też przeprowadzałam się do Niemiec i wybraliśmy Master Moving, bo wiele osób ich chwaliło. Rzeczywiście poważnie podeszli do swoich obowiązków. Dokładnie zabezpieczyli nasze rzeczy i przewieźli je w wybranym przez nas terminie. Takie podejście do klientów świadczy o ich profesjonalizmie.
- Bunia
master-moving.pl opinie
Ja akurat nie korzystałam z usługi przeprowadzki od https://master-moving.pl/, ale wynajmujemy od nich magazyn. Mają niezłe ceny, a magazyn można wynająć na długi czas, co jest bardzo wygodne. Fajne rozwiązanie, bo można wszystkie niepotrzebne rzeczy, których nie chcemy sprzedawać, trzymać w jednym miejscu.
- Szara
master-moving.pl opinie
Pół roku temu przeprowadzaliśmy się do Berlina i przeczytaliśmy mnóstwo opinii o różnych firmach, ale w końcu zdecydowaliśmy się na Master Moving. Oni proponują profesjonalną przeprowadzkę do Niemiec, co było głównym atutem. Umówiłam się z nimi na konkrety termin i wszystko przebiegło bez problemu. Polecam ich.
- Lenka
master-moving.pl opinie
Na stronie http://master-moving.pl/ wyczytałam, że też mają magazyny do wynajęcia. Myślę, że to niezła opcja. Wiem, bo sama potrzebuję dodatkowego schowka na moje niepotrzebne na chwilę obecną rzeczy. Chyba do nich zadzwonię i zapytam o szczegóły, bo ich oferta nieźle wygląda.
- Sylwana
master-moving.pl opinie
Niedawno przeprowadzałam się do innego miasta. Przeprowadzki zawsze są stresujące, dlatego, żeby ograniczyć stres, postanowiłam skorzystać z fachowej pomocy. Wynajęliśmy firmę Master Moving, bo mają dobre opinie. Po raz pierwszy przeprowadzka nie była tak stresująca jak zawsze. Bardzo profesjonalna firma, polecam ich.
- barnaba88
Re: master-moving.pl opinie
Bardzo polecam firmę Master Moving z Krakowa - są terminowi, dotrzymują słowa, mają nowoczesną flotę samochodową i silnych pracowników, dzięki czemu sprawnie zorganizowali naszą przeprowadzkę z 3 piętra w kamienicy do domku jednorodzinnego pod Krakowem.
- irina-89
Mają duże doświadczenie, rzeczywiście potrafią tak zorganizować załadunek kartonów, żeby nie potłuc jakichś delikatnych rzeczy. Przeprowadzka zorganizowana z Master Moving przebiegła sprawnie.
- Karolina_64
Post autor: Karolina_64 »
Firma godna polecenia, solidna, terminowa, z nowoczesnymi samochodami, przeprowadzka przebiegła pomyślnie.
- Matylda79
Przeprowadzaliśmy się z mieszkania na Brackiej do Gotkowic, więc nic dziwnego, że skorzystaliśmy z pomocy Master Moving Mimo niewielkich potrzeb (mieliśmy kilka większych mebli i z 10 kartonów), potraktowali nas bardzo profesjonalnie. Zdarzało się, że ktoś odmawiał bo zlecenie było nieopłacalne...............
- Radosław_70
Post autor: Radosław_70 »
Firma w porządku, pomogli nam przeprowadzić się ze starego do nowego domu. Szybko, bezproblemowo. Mieli niezbędne pasy do transportu pianina i dużych mebli.
opel marimex zakopianka
opel marimex zakopianka
- Konrad-87
Master Moving to jedna z najlepszych firm przeprowadzkowych, już kilka razy zmienialiśmy lokalizację biura, po niemiłych doświadczeniach z inną firmą przeprowadzkową, znaleźliśmy Master Moving i od tamtej pory zawsze, gdy zachodzi konieczność zmiany - prosimy o pomoc właśnie tę firmę.
- Rachela-88
Post autor: Rachela-88 »
Zorganizowali nam całą przeprowadzkę. Spakowali rzeczy, podpisali każdy karton, zabezpieczyli drogocenne przedmioty, firma godna zaufania i polecenia dalej!
- Modest1988
Post autor: Modest1988 »
Nie boją się wyzwań, nie straszne im kamienice bez windy z wąską klatką schodową, widać, że mają opanowane ruchy i sporo patentów na znoszenie i wnoszenie różnych dziwnych rzeczy
- radomira_86
Post autor: radomira_86 »
Firma Master Moving posiada duże zaplecze magazynowe, w którym można przechować rzeczy w różnych gabarytach.
- Barnaba-76
Post autor: Barnaba-76 »
Jeśli szykuje wam się przeprowadzka, polecam zgłosić się do master-moving.pl. Profesjonalnie zajmą się waszym ładunkiem i przewiozą go z punktu A do punktu B bez uszkodzeń, co niestety zdarzało mi się w innych firmach przeprowadzkowych.
- Ładysława_92
Post autor: Ładysława_92 »
Potrafią tak sprawnie zorganizować załadunek i wyładunek w miejscu docelowym, że nie pogniotą wam się nawet kartony Bardzo bezpieczny transport nawet tych delikatnych pakunków.
- strzeżymira-72
Post autor: strzeżymira-72 »
Zanim skorzystałam z usług master-moving.pl, sprawdziłam opinie w sieci i teraz dołączam do zadowolonych klientów tej firmy. Przeprowadzka przebiegła naprawdę bez problemów, mieli dobre terminy i są bardzo elastyczni.
- szejma
Miałam już negatywne doświadczenia z poniszczonymi meblami z inną firmą przeprowadzkową, ale na szczęście w Master Moving nie było tego problemu. Wszystko zostało bezpiecznie i na czas dowiezione na miejsce.
- rozamunda1995
Post autor: rozamunda1995 »
Korzystałam z tej usługi właśnie w momencie przeprowadzki firmy i byłam bardzo zadowolona. Ceny były przystępne, a magazyn można wynająć na długi czas, więc z tym nie było problemu.
- Balbina_88
Post autor: Balbina_88 »
Ja miałam styczność z firmą Master Moving parę miesięcy temu w momencie mojej przeprowadzki i nie mogę narzekać. Nie chciałam decydować się na samodzielny transport, bo miałam sporo mebli do przewiezienia i tam po prostu bardziej się opłacało. Cały proces przebiegł naprawdę przyjemnie, więc mogę polecić.
- Agata
Jeżeli chcecie oszczędzić sobie stresu związanego z przeprowadzką, to skontaktujcie się z master-moving.pl. Profesjonalnie zaopiekują się waszymi rzeczami, a wy będziecie mieli jeden element przeprowadzki z głowy. Bardzo polecam!
- Erazm_91
Kiedy moja firma zmieniała siedzibę, znajomy polecił mi Master Moving i to był strzał w 10. Byli elastyczni i dostosowali się do godzin, które zaproponowałem, a były to godziny wieczorne, bo do 17 biuro u nas pracuje. Bardzo wygodna opcja.
- Idzia96
Korzystałam z usługi transportowej w tej firmie, kiedy wyprowadzałam się poza granice kraju, bo mają w ofercie też przeprowadzki międzynarodowe. Bardzo przyjemny kontakt, meble przewiezione bez żadnych uszkodzeń i strat. Jeśli akurat szukacie, polecam.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Jak dla mnie to tylko przeprowadzki z Kimbo - pianio było nietknięte! https://kimbo-transport.pl/oferta/transport-pianin/mariola94 pisze: ↑04 lut 2020, 4:36 Mam bardzo dobrą opinię o Master Moving. Gdy przeprowadzałam się do Belgii, to skorzystałam z ich usług. Polecam to wszystkim, bo wszystkie przedmioty, meble czy talerze zostały odpowiednio zabezpieczone i nic nie zniszczyło się.
Post autor: sagros »
W Wawie polecam Adexim. Wszystko załatwione w ekspresowym tempie, bez problemów, opóźnień czy uszkodzeń rzeczy. Wszystkie utrzymane w znakomitym stanie i właśnie na tym nam zależało. Swoje zrobiliśmy, nasz udział był minimalny, tak, jak tego chcieliśmy.
A jakie są wasze doświadczenia?
A jakie są wasze doświadczenia?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?