Folia do owijania palet
Polecane produkty, firmy, usługi, agencje.
- Manfred1961
Folia do owijania palet
Post autor: Manfred1961 »
Witam. Jakiś czas temu na magazynie, gdzie pracuję, zabrakło nam folii stretch. Znaleźliśmy ją w ofercie producenta opak-fol.pl. Poszukuję na jego temat opinii. Waszym zdaniem mają dobrej jakości produkty?
- hortensja
Re: Folia do owijania palet
Przede wszystkim ich produkty są wytrzymałe, a poza tym obsługa ma świetne podejście do klienta. OpakFol ma wiele pozytywnych opinii i moja również taka jest. Świetna współpraca, rzetelne dostawy, absolutnie nie ma się do czego przyczepić:)
Post autor: klikać »
Z reguły do tego typu spraw używa się folii strech. Bo jednak taka folia bardziej jest na w stanie przywiązać produkty na takiej palecie. Ale wiadomo, że z tą folią różnie to bywa. I tak szukałam jakiegoś dobrego i niedrogiego producenta folii strech. I tak dowiedziałam się, że folia stretch cena ma także bardzo duże znaczenie i na to powinno się także zwracać uwagę
Post autor: płytka »
Ja długo szukałam dobrej jakości folii i kilka razy zamawiałam i byłam rozczarowana. Dopiero, gdy kupiłam u Petroplast https://foliapetroplast.pl/oferta zobaczyłam, co znaczy jakość. Oferują mocne folie przeznaczone do opakowań technicznych, a także te do użytku z żywnością. Dobre ceny to kolejny atut sprzedawcy. Polecam.
Post autor: kłaś »
A jeśli szukacie strech folii, to zdecydowanie zamawiajcie w firmie Folbur. Naprawdę wysokiej jakości forma termokurczliwa http://www.folbur.pl/nasza-oferta/folie-termokurczliwe . Trzyma się solidnie palet i pudełek. Towar może być bez problemu bezpiecznie transportowany bez obaw o uszkodzenia. Zdecydowanie warto skorzystać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing