Witam.
Czy macie może doświadczenie jakieś w budowie dachu? Czy kojarzycie jakąś dobrą firmę, która zajmuje się projektowaniem oraz wszelkimi innymi aspektami związanymi z konstrukcją dachu? Pytam, ponieważ czeka mnie w tym roku kapitalny remont mojego dachu.
Wiązary drewniane.
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- sarenka
Re: Wiązary drewniane.
Zdecydowanie warto postawić na firmę MG Dachy. Po pierwsze działają nie od dzisiaj. Po drugie są w pełni profesjonalni. Po trzecie działają- rzetelnie, sprawnie, terminowo. No i też co ważne ich usługi nie są drogie. Tutaj https://mgdachy.pl/wiezba-dachowa/ macie co nieco informacji co mają do zaoferowania.
- Mikka
Wcześniej nie słyszałam o firmie MG Dachy, ale ten cały opis ich usług/ działań do mnie naprawdę przemawia. Dla mnie przykładowo liczy się jakość wykonania i rzetelność. A skoro dbają oni o każdy aspekt, także z pewnością warto się do nich zgłosić.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Zdecydowanie moge polecić Ci firmę, dla której wiązary dachowe to codziennośćtamara pisze: ↑26 lut 2020, 18:37 Witam.
Czy macie może doświadczenie jakieś w budowie dachu? Czy kojarzycie jakąś dobrą firmę, która zajmuje się projektowaniem oraz wszelkimi innymi aspektami związanymi z konstrukcją dachu? Pytam, ponieważ czeka mnie w tym roku kapitalny remont mojego dachu.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing