spirala antykoncepcyjna
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
spirala antykoncepcyjna
Post autor: Godysław3811 »
Witam, mieliście wykonywane zabiegi z medycyny estetycznej? Wiecie może w jakich sytuacji przydaje się spirala antykoncepcyjna? Z tego co słyszałem to jest to metoda antykoncepcji tylko czy ona jest naprawdę skuteczna? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Re: spirala antykoncepcyjna
Post autor: Wiśnia »
Nie korzystałam, warto pamiętać, że każda antykoncepcja nie daje 100% pewności, a w razie niechcianej ciąży zawsze mamy opcję bezpiecznego i zgodne z prawem jej usunięcia, więcej na blogu klinikastonava.czGodysław3811 pisze: ↑24 lis 2020, 16:45 Witam, mieliście wykonywane zabiegi z medycyny estetycznej? Wiecie może w jakich sytuacji przydaje się spirala antykoncepcyjna? Z tego co słyszałem to jest to metoda antykoncepcji tylko czy ona jest naprawdę skuteczna? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Post autor: Gość »
a nie mysleliscie o antykoncepcji dla facetow? Co mysliscie o takim rozwiazaniu jakim jest wazektomia? to mi sie wydaje najpewniejszym rozwiazaniem.. Moze ktos z was korzystal z takiego zabiegu? W sensie partner
Post autor: izymex »
Jeśli myślicie o wazektomii, to warto rozważyć Novoderm w Łodzi. Wiem, że mają dobre opinie i oferują ten zabieg w przystępnej cenie 2200 zł bo calkiem niedawno znajomy korzystal. Dodatkowo, zabieg jest prosty i skuteczny, a personel medyczny naprawdę dba o komfort pacjentów. Doczytaj sobie na https://novoderm.pl/urologia-estetyczna/wazektomia/
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing