Pomoc z zakresu prawa rodzinnego
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- paulina-82
Pomoc z zakresu prawa rodzinnego
Post autor: paulina-82 »
Witam! Potrzebuję pomocy prawnika do rozwiązania sprawy z zakresu prawa rodzinnego. Czy znacie kogoś cierpliwego i pełnego empatii? Zależy mi na tym, żeby prawnik miał do mnie indywidualne podejście. Znajoma mówiła, że warto skorzystać z usług http://www.kroladwokat.pl/. Znacie tego adwokata?
- Honorat-78
Re: Pomoc z zakresu prawa rodzinnego
Post autor: Honorat-78 »
Znam i myślę, że Król Adwokat to naprawdę profesjonalny adwokat. Nie raz korzystałem z jego usług i zawsze jestem bardzo zadowolony z podejścia do klienta. Widać, że zależy mu na znalezieniu pasującego rozwiązania.
- Natka98
Ja taką osobę w kancelarii Sobczak Maciejewska w Łodzi znalazłam. Nie tylko z wiedzą i doświadczeniem, ale też empatią i zaangażowaniem. Do każdej sprawy bardzo indywidualnie podchodzą. A to jednak jest ważne, tym bardziej że często te sprawy są naprawdę delikatne.
- Artur999
Potrzeba tutaj zdecydowanie więcej informacji. Musisz powiedzieć nam coś więcej.
Nie pozwól uciec miłości. Taka prawdziwa zdarza się tylko raz w życiu, i jeśli jej nie przeżyjesz, unieszczęśliwi Cię na zawsze...
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing