Nowy odkurzacz
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- KatarzynaZ
Nowy odkurzacz
Post autor: KatarzynaZ »
Cześć! Czym odkurzacie na co dzień? Mój zabytkowy odkurzacz chyba długo już nie pociągnie i muszę sie rozejrzeć za jakimś nowym. Pomożecie
- disco
Re: Nowy odkurzacz
A nie chcesz robota odkurzającego? Ja mam roombę i wiem że to super sprawa. taki robocik jeździ i odkurza a ty pijesz kawusię albo w tym czasie ogarniasz kuchnię i masz posprzątane w domu w 30 minut a nie w godzinę. Super sprawa
- KatarzynaZ
Post autor: KatarzynaZ »
To byłoby super A jak z dywanami, też daje radę? Mam w domu kilka i już powoli wysiada mi kręgosłup od ich odkurzania.
Post autor: KęśTeod65 »
A mnie odpowiada odkurzacz z outletu https://bazarowisko.pl/outlet-popularne-marki/hoover, sprzęty na tej stronie są częstow bardzo obniżonych cenach i posłużą jeszcze wiele lat, co mnie pozytywnie zaskoczyło.
-
Jeśli zdecydujecie się na odkurzacz workowy, to polecam zapisać sobie gdzieś adres sklepu internetowego https://www.swiatworkow.pl/. Znajdziecie w nim bardzo szeroki wybór profesjonalnych worków do odkurzaczy, po całkiem niewygórowanych, przystępnych cenach Sądzę, że oferta ta powinna Was zainteresować
Post autor: Baśkq81 »
Jeżeli planujesz zakup nowego odkurzacza, to zanim zdecydujesz się na jakiś konkretny model to polecam Ci poczytać o aktualnych topowych produktach tej kategorii. Możesz znaleźć takie zestawienie na https://rankiner.pl/ranking-odkurzaczy/. Według mnie warto odrobić tzw. "pracę domową" i zrobić rekonesans niż zdecydować się na zakup pierwszego lepszego odkurzacza, a potem narzekać na jego brak funkcjonalności...
Post autor: rankiś34 »
Gdy decydujesz się na zakupy przez internet warto najpierw wejść na stronę rankingi produktów przed każdym zakupem internetowym czy stacjonarnym dokładnie czytam mnóstwo opini które okazują się naprawdę pomocne. Taki ranking fajnie pokazuje jakie produkty są skuteczniejsze i lepsze po prostu. Polecam bo jest to pomocne.
Post autor: Ulka71 »
Dwa miesiące temu kupiłam odkurzacz, a właściwie irobot roomba combo. Sam odkurza i myje podłogi, co jest naprawdę super Jest mały , więc nie zajmuje dużo miejsca. Nie mogę sobie wyobrazić lepszego odkurzacza Mam dwa koty w domu, więc sierść jest dosłownie wszędzie, musiałam odkurzać codziennie, teraz robot robi to za mnie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing