Namiot magazynowy
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- Funka
Namiot magazynowy
Mam niewielką firmę , która sprzedaje kwiaty i różne rośliny. Na początek przyda mi się na to taki namiot magazynowy. Zastanawiam się tylko jaki namiot wybrac i jaka plandeka do tego będzie najbardziej odpowiednia. Szukałam juz tutaj https://pronamiot.pl/index.php/5-rzeczy ... -plandeki/ trochę informacji na temat tego na co najlepiej zwracać uwagę przy takim zakupie. Jestem troche bardziej rozeznana, ale wolałabym też poznać wasze zdazanie na ten temat.
- Emilka
Re: Namiot magazynowy
Moim zdaniem dobrą inwestycją bedzie zakup namiotu magazynowego . Są to duże namioty wykonane z porządnych materiałów - konstrukcja jest przemyślana a także odpowiednio wzmocniona. Takie namioty mozna łączyć w dowolny sposób według własnych potrzeb . Wytrzymują ekstremalne temperatury powyżej i poniżej 0 stopni. Mysle ze warto rozwazyc taki wybor
- AbiUbu
Potwierdzam, namioty magazynowe to bardzo dobra inwestycja. Można bardzo szybko i sprawnie zarządzać przestrzenią magazynową. W okresach, kiedy mamy mniejsze zapotrzebowanie, można takie namioty złożyć. Jeśli są odpowiednio wysokie, to sprawdzą się też całkiem nieźle jako garaż.Emilka pisze: ↑12 gru 2019, 23:25 Moim zdaniem dobrą inwestycją bedzie zakup namiotu magazynowego . Są to duże namioty wykonane z porządnych materiałów - konstrukcja jest przemyślana a także odpowiednio wzmocniona. Takie namioty mozna łączyć w dowolny sposób według własnych potrzeb . Wytrzymują ekstremalne temperatury powyżej i poniżej 0 stopni. Mysle ze warto rozwazyc taki wybor
- fiona45
Zerknij na propozycję namiotów magazynowych na https://jam-pol.eu/oferta/hale-namiotow ... -bydgoszcz . Fajny, duży wybór godnych uwagi produktów. Każdy znajdzie dla Siebie odpowiedni rozmiar. Firma pomoże zrealizować zamówienie i dostarczeniu.
- Gogolas
Sporo firm decyduje się na właśnie taki magazyn, warto pomyśleć o postawieniu hali namiotowej przy waszej firmie. Ja akurat taką mam i w sumie nie mam żadnych zastrzeżeń. Z takich rzeczy, które mogę polecić to także i wózki widłowe od firmy Gizo. My akurat kupiliśmy dwa, ale również jak dopiero co zaczynacie, albo nie chcecie od razu kupować widlaków, to można u nich zdecydować się na wynajem, całkiem korzystnie też to wychodzi.
Post autor: somń »
Namiot to bardzo dobry pomysł, sami tak zaczynaliśmy. To były jeszcze czasy, gdy wynajmowaliśmy wózki widłowe, korzystaliśmy z wózków Heli wypożyczonych u autoryzowanego dystrybutora TRUCK MOTOR BIS WÓZKI WIDŁOWE https://www.truckmotor.pl/oferta/wynajem z Olsztyna. To było bardzo opłacalne, firmę jak najbardziej polecam. Obecnie już kupiliśmy od nich nowe wózki tej marki i tak samo sprawdzają nam się niezawodnie. Oferta tej firmy jest szeroka i atrakcyjna, mają korzystne warunki najmu i sprzedaży, polecam.
-
Ja ostatnio szukałam dla firmy jakieś przestrzeni magazynowej do wynajęcia. W ten sposób trafiłam na hale magazynowe wynajem w MiejscaPaletowe.pl. Jest tam wygodna wyszukiwarka, więc bez problemu można dla siebie taki magazyn znaleźć
Czy ktoś z Was miał może okazję z tego korzystać?

Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing