jak naprawić buty?
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- oetadam
Re: jak naprawić buty?
Witam! Agsula, zachęcam Cię do wypróbowania kleju TADAM® To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Idealnie nadaje się do klejenia butów w warunkach domowych.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Witam! Prento, klej TADAM® jest przeznaczony do klejenie głównie butów sportowych. Z butami dzieciaków poradzi sobie napewno.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- marian3
Samodzielnego naprawiania butów to ja mimo wszystko nie polecam. Nawet z najlepszym klejem. Lepiej oddać do szewca albo po prostu dołożyć i kupić nową parę. Na https://butymodne.pl/czolenka-damskie-c5543.html jest taki wybór obuwia znanych marek w rozsądnych cenach że aż żal nie skorzystać. A nowy but to nowy. Sam nie jestem zwolennikiem naprawiania obuwia.
- oetadam
Witam! Prento, klej TADAM® (jedno opakowanie) pomoże skleić kilka par butów.Prento pisze: ↑14 maja 2020, 1:54 Ile par butów można skleić za pomocą kleju Tadam?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- dorszek
Aby uniknąć zakupu butów, które rozpadną się po kilku kilometrach najlepiej wybierać rzetelne sklepy, które oferują produkty najlepszej jakości. Ja taki sklep znalazłam na stronie internetowej https://jebut.pl/Trampki-c49. Kupiłam tam kilka par butów i jestem z nich bardzo zadowolona.
Post autor: ruśa »
czy buty po klejeniu nie przemakają?oetadam pisze: ↑23 maja 2020, 20:18Witam! Prento, klej TADAM® (jedno opakowanie) pomoże skleić kilka par butów.Prento pisze: ↑14 maja 2020, 1:54 Ile par butów można skleić za pomocą kleju Tadam?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: łassa »
kilka razy kleilam tym klejem buty i nigdy mi nie przemakały w miejscu klejeniaruśa pisze: ↑22 maja 2021, 19:07czy buty po klejeniu nie przemakają?oetadam pisze: ↑23 maja 2020, 20:18Witam! Prento, klej TADAM® (jedno opakowanie) pomoże skleić kilka par butów.Prento pisze: ↑14 maja 2020, 1:54 Ile par butów można skleić za pomocą kleju Tadam?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Witam! Ruśa, buty sklejone klejem TADAM® nie będą przemakać.ruśa pisze: ↑22 maja 2021, 19:07czy buty po klejeniu nie przemakają?oetadam pisze: ↑23 maja 2020, 20:18Witam! Prento, klej TADAM® (jedno opakowanie) pomoże skleić kilka par butów.Prento pisze: ↑14 maja 2020, 1:54 Ile par butów można skleić za pomocą kleju Tadam?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: Zośka »
A gdzie ten klej można znaleźć? W jakim sklepie szukać?oetadam pisze: ↑07 cze 2021, 17:12Witam! Ruśa, buty sklejone klejem TADAM® nie będą przemakać.ruśa pisze: ↑22 maja 2021, 19:07czy buty po klejeniu nie przemakają?oetadam pisze: ↑23 maja 2020, 20:18
Witam! Prento, klej TADAM® (jedno opakowanie) pomoże skleić kilka par butów.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: łassa »
myślę, że najłatwiej będzie znaleźć w sklepie budowlanym, ale może uda ci się trafić w kioskuZośka pisze: ↑27 cze 2021, 15:53A gdzie ten klej można znaleźć? W jakim sklepie szukać?oetadam pisze: ↑07 cze 2021, 17:12Witam! Ruśa, buty sklejone klejem TADAM® nie będą przemakać.ruśa pisze: ↑22 maja 2021, 19:07
czy buty po klejeniu nie przemakają?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: agiś »
Raczej nie ma problemów z dostępnością. Widziałam ten klej już nawet w biedronce i naszym osiedlowym sklepiku, więc na pewno bez większych problemów powinno się go znaleźćłassa pisze: ↑14 lip 2021, 9:13myślę, że najłatwiej będzie znaleźć w sklepie budowlanym, ale może uda ci się trafić w kioskuZośka pisze: ↑27 cze 2021, 15:53A gdzie ten klej można znaleźć? W jakim sklepie szukać?oetadam pisze: ↑07 cze 2021, 17:12
Witam! Ruśa, buty sklejone klejem TADAM® nie będą przemakać.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Witam! Zośka, klej TADAM® znajdziesz w wielu punktach handlowych. Jest dostępny m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych, spożywczych i sklepach elektrycznych. Szukaj go także przy kasach w marketach.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?