Do jakiego adwokata?
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- sylwia1990
Do jakiego adwokata?
Post autor: sylwia1990 »
Cześć. Do jakiego adwokata w Łodzi wybralibyście z problemem dotyczącym prawa pracy? Mnie zainteresowała oferta kancelarii kroladwokat.pl. Polecacie ją?
- luna_98
Re: Do jakiego adwokata?
Kiedyś udało mi się załapać na porady prawne online w tej kancelarii i byłam naprawdę zadowolona z profesjonalnego i kompleksowego podejścia do mojej sprawy. Było też widać zaangażowanie ze strony adwokata. Mogę polecić
Post autor: michaał »
Dokładnie, porady prawne online są naprawdę teraz coraz bardziej dostępne, myślę że od pandemii to się bardzo poprawiło. Co do jakości, to właściwie nie ma różnicy pomiędzy usługą online, a usługą świadczoną 'stacjonarnie'. Jak ktoś chce tylko porady adwokata to jak najbardziej polecam taką opcję
Post autor: rosłana »
A ja mogę polecić pomoc prawną adwokata Łukasza Węgłowskiego ze Szczecina. Działa on praktycznie na całym wybrzeżu i pomorzy bo współpracuje z wieloma różnymi kancelariami. Jeśli masz jakiś skomplikowany problem prawny albo sprawę w sądzie to on na pewno pomoże
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing