apartamenty inwestycyjne
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
apartamenty inwestycyjne
Post autor: Piotuś9111 »
Cześć, możecie mi powiedzieć gdzie są wystawione apartamenty na sprzedaż? Widziałem na stronie https://condo.pl/ bardzo ciekawe mieszkania inwestycyjne. Uważacie, że warto zainwestwować w obecnych czasach w nieruchomości?
Re: apartamenty inwestycyjne
Post autor: Łukasz »
Jeśli chodzi o apartamenty inwestycyjne to zerknijcie na stronę niemcewicza19.pl tutaj jest właśnie taka nowa inwestycja w świetnej lokalizacji w Warszawie. Zainteresowane osoby muszą zerknąć na tą stronę bo tam znajdą wszystkie potrzebne informacje oraz ofertę i kontakt.
- yustyna
Jeśli chodzi o Wrocław to wiem że apartamenty inwestycyjne kupisz na osiedlu Krakowska 37, położonym w świetnej lokalizacji, po za tym jest to inwestycja zakończona,a apartamenty gotowe o odbioru, wykończone , na nic nie musisz więc czekać.Piotuś9111 pisze: ↑29 sty 2021, 17:00 Cześć, możecie mi powiedzieć gdzie są wystawione apartamenty na sprzedaż?
biobran 1000 price
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Najpiękniejsze apartamenty według mnie stawia ten deweloper https://marina-developer.pl/nowe-mieszk ... -szczecin/ - i zobacz jak pięknie urządzone!Piotuś9111 pisze: ↑29 sty 2021, 17:00 Cześć, możecie mi powiedzieć gdzie są wystawione apartamenty na sprzedaż? Widziałem na stronie condo.pl/ bardzo ciekawe mieszkania inwestycyjne. Uważacie, że warto zainwestwować w obecnych czasach w nieruchomości?

Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing