Studio architektury IzuDesign
Oferty z zakresu usług.
- Ada_61
Studio architektury IzuDesign
Korzystaliście może z usług studia izudesign.pl? Jakie macie na jego temat opinie? Chcę się upewnić, że warto zlecić Pani Izabeli zaprojektowanie wnętrza domu. Myślę, że jej realizacje są naprawdę zachęcające.
- Dargosław1966
Re: Studio architektury IzuDesign
Post autor: Dargosław1966 »
Ja współpracę z IzuDesign wspominam bardzo dobrze. Pani Izabela dokładnie wysłuchała co mam do powiedzenia i dzięki temu wykonany przez nią projekt w 100% spełnił moje oczekiwania. Jest kreatywna, pomysłowa i otwarta. Polecam!
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Piękna architektura Ja się inspirowałam wpisami z tego portalu: https://www.wnetrzar.ski/jakie-drzwi-zewnetrzne/Ada_61 pisze: ↑03 gru 2020, 17:50 Korzystaliście może z usług studia izudesign.pl/ izudesign.pl ? Jakie macie na jego temat opinie? Chcę się upewnić, że warto zlecić Pani Izabeli zaprojektowanie wnętrza domu. Myślę, że jej realizacje są naprawdę zachęcające.
-
Szczerze powiedziawszy to nie słyszałam jeszcze o tym studio. Ale ostatnio natknęłam się na ofertę pracowni architektury wnętrz MOOVIN INTERIORS na stronie internetowej https://moovininteriors.pl/ i muszę przyznać, że bardzo mnie ona zainteresowała. Pracownia ta jak widać zajmuje się przede wszystkim profesjonalną aranżacją mieszkań. Tak, by były nie tylko ładne, ale również funkcjonalne i żeby przyjemnie się w nich mieszkało. Czy ktoś z Was miał już może z tą pracownią do czynienia?
utrudnienia w ruchu zakopane
utrudnienia w ruchu zakopane
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?