Oklejanie samochodów
Oferty z zakresu usług.
- rachela1989
Oklejanie samochodów
Post autor: rachela1989 »
Ostatnio coraz częściej widzę oklejone samochody reklamami i zastanawiam się, czy to rzeczywiście skuteczna forma promocji. Może któraś z Was miała z tym do czynienia lub zna kogoś, kto okleił swój samochód? Jakie są Wasze opinie na ten temat? Czy takie reklamy przyciągają uwagę potencjalnych klientów? Czy są jakieś minusy takiej formy promocji? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
- marian3
Re: Oklejanie samochodów
Skoro sama zwracasz uwagę na takie reklamy to już przykład na to, że są skuteczne. Reklama na samochodach, autobusach pozwala na dotarcie do odbiorców w całym mieście, to świetny przykład reklamy mobilnej a jej wykonanie nie wymaga dużych nakładów finansowych. Tą i inną formy reklamy zewnętrznej może dla Was zająć się Dom Mediowy Hashi Hoshi. O tej usłudze dowiecie się więcej na ich stronie https://hashihoshi.com/uslugi/skuteczna ... ewnetrzna/.
Re: Oklejanie samochodów
Post autor: Gość »
Moje auto firmowe muszę okleić reklamowo niedługo ale najpierw chcę ubezpiecznie samochodu OC wybrać dla niego. Bo jest nowe z salonu i jeszcze nie zacząłem nawet nim jeździć, polecacie jakieś polisy?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing