kancelaria od kredytów frankowych

Oferty z zakresu usług.
Awatar użytkownika
Gniewomir75

kancelaria od kredytów frankowych

Post autor: Gniewomir75 »

Korzystaliście kiedyś z usług jakiejś kancelarii od kredytów frankowych? Pytam o to, że też można powiedzieć, że jestem ofiarą kredytu frankowego, a dowiedziałem się, że klauzule niedozwolone mBank mogą być podstawą do starania się o unieważnienie umowy o kredyt. Wiecie coś więcej o tym i podpowiedzieć jak w ogóle rozpoczyna się procedurę? Będę wdzięczny!
Becia66

Re: kancelaria od kredytów frankowych

Post autor: Becia66 »

Co do kredytów zwłaszcza we frankach u wielu osób budzą różnego rodzaju emocje. Wiele osób zastanawia się, czy przewalutowanie kredytu jest korzystne, dlatego też warto sprawdzić, jakie są aktualne możliwości przewalutowania kredytów frankowych w 2024 roku. Więcej informacji znajdziemy tutaj: https://krakow.dlawas.info/biznes/czy-w ... id,21987,a
nomore

Post autor: nomore »

W kontekście kredytów hipotecznych w CHF polecam sprawdzić warunki. Może się okazać, że wasza umowa nie jest tak konkretna, jak byśmy chcieli i naprawdę mam wrażenie, że będzie tu potrzebne jedno działanie. Unieważnienie umowy frankowej mam na myśli. I dlatego warto się skupić na kancelarii, która Wam na to pozwoli.
emanielita20

Post autor: emanielita20 »

Muszę sprawdzić możliwości albo przeliczenia, albo unieważnienie kredytu frankowego . W sumie to jestem pewna, że zostałam na nim oszukana, jednak w tej kwestii wolałabym zdecydowanie Waszą pomoc i wskazówki. Czy sądzicie, że naprawdę można w tym obszarze podziałać? Jakie są Wasze opinie w tym kontekście?
ODPOWIEDZ