Jaki tłumacz w Warszawie?
Oferty z zakresu usług.
- barnim
Jaki tłumacz w Warszawie?
Witajcie forumowicze. Z usług jakiego tłumacza w Warszawie polecacie korzystać w zakresie przekładów z języka rosyjskiego? Słyszałem, że bardzo dobrze współpracuje się z Panią Danutą z tlumaczka-przysiegla.pl. Wiecie coś więcej na ten temat?
- Marcjan-80
Re: Jaki tłumacz w Warszawie?
Post autor: Marcjan-80 »
Kilka razy faktycznie zlecałem Pani Danucie tłumaczenie dokumentów z języka rosyjskiego i według mnie sprawdziła się rewelacyjnie. Nie mogłem narzekać ani na jakość, ani na czas realizacji czy cenę. Serdecznie polecam.
Post autor: Korneluś15 »
Skoro szukasz tłumaczenia poświadczonego ustnego to rzuć okiem na https://rumunski24.pl/zakres-uslug/tlum ... wiadczone/ Znajdziesz na tej stronie tłumacza języka rumuńskiego, który pomaga w sądach przy składaniu zawiadomień czy też w sprawach w kancelariach notarialnych.
wirnik pompy wodnej
wirnik pompy wodnej
Post autor: Adaś21 »
Jeśli chodzi o tłumacza to uważam, że warto szukać kogoś profesjonalnego kto ma spore doświadczenie. Np. tłumacz z rumuńskiego na polski zajmuje się czymś takim jak tłumaczenia ustne niepoświadczone czyli przetłumaczy konferencje, rozmowy telefoniczne a nawet szkolenia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing