Witam,
Szukam dobrego i jednocześnie sprawdzone sklepu w którym znajdę kosmetyki oraz sprzęt do auto detailingu. Chciałbym hobbistycznie zająć się tym temat i może w przyszłości otworzyć swój salon gdzie już przerodziłoby się to w biznes. Zależy mi na wysokiej jakości ponieważ na początku chcę sobie wszystko sprawdzić i przekonać się, czy rzeczywiście mam do tego "smykałkę"
Sprawdzony sklep z kosmetykami do auto detailingu?
Różne tematy, niekoniecznie o biznesie.
- Tadek33
Re: Sprawdzony sklep z kosmetykami do auto detailingu?
Hmm to może warto zastanowić się nad tym, abyście odwiedzili https://blyszczacajazda.pl/ bo jest mnóstwo kosmetyków do wnętrz, lakieru, felg i do tego również specjalny sprzęt, aby wszystko było wykonane tak jak powinno i efekt utrzymywałby się jeszcze dłużej
- ArkadiuszM
Post autor: ArkadiuszM »
Jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika, ponieważ to jeden z nielicznych sklepów który dba o zestawienie topowych marek i rozwiązań w zakresie kosmetyków do auta i to zarówno wnętrz, jak i powierzchni zewnętrznych.Tadek33 pisze: ↑15 paź 2019, 11:54 Hmm to może warto zastanowić się nad tym, abyście odwiedzili https://blyszczacajazda.pl/ bo jest mnóstwo kosmetyków do wnętrz, lakieru, felg i do tego również specjalny sprzęt, aby wszystko było wykonane tak jak powinno i efekt utrzymywałby się jeszcze dłużej
- Sebek57
Dzięki za informacje! Dobrze, że tak szybko już pojawiły się pierwsze propozycje, to sobie na spokojnie w weekend sprawdzę co tam mają skoro tak polecacie i w jakich cenach. Poczekam jeszcze na inne informacje bo chce złożyć większe zamówienie więc wolę mieć pewność na kogo stawiam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing