Polecane przedszkole Jóżefów ?
Różne tematy, niekoniecznie o biznesie.
Re: Polecane przedszkole Jóżefów ?
Post autor: bożena »
Powiedzcie mi, kiedy te dzieciaki tak szybko rosną? Nawet nie spodziewałam się, że tak szybko nasze dziecko pójdzie do przedszkola. Wybraliśmy przedszkole w naszej okolicy, czyli na Morenie w Gdańsku, a konkretnie to przedszkole Te Vizja. Dlaczego wybór padł na to miejsce? Bo to dwujęzyczne przedszkole prywatne, a na tym nam zależało.
- KarolK
A co po zajęciach w przedszkolu? Czy wasze dzieciaki chodza na zajęcia dodatkowe ? Poszukuję czegoś związanego ze sportem i muzyką, myślałam o tańcach lub gimnastyce. Co sądzicie o tych zajęciach https://kidos.pl/zajecia/lublin ? Poleciła mi je koleżanka, jej dziecko jej bardzo zadowolone. Pozdrawiam.
Post autor: miśkaa »
Z tego, co słyszałam od znajomych to przedszkole językowe Tequesta posiada szeroką ofertę różnego rodzaju zajęć dodatkowych, ale najlepiej jak dopytasz u źródłaKarolK pisze: ↑05 cze 2021, 2:05 A co po zajęciach w przedszkolu? Czy wasze dzieciaki chodza na zajęcia dodatkowe ? Poszukuję czegoś związanego ze sportem i muzyką, myślałam o tańcach lub gimnastyce. ....
Post autor: Franuś9 »
Jeśli chodzi o przedszkole to najlepiej szukać takiego, które ma najlepsze podejście do dziecka i zapewnia profesjonalną opieke. Mnie osobiście interesuje przedszkole Olsztyn, ponieważ w miastach jest bardzo dużo przedszkoli, które potrafią otoczyć dziecko odpowiednią opieką.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing