Poczta czy kurier?
Różne tematy, niekoniecznie o biznesie.
- klasonia
Re: Poczta czy kurier?
Raczej jest to uzależnione od rodzaju oraz wymiarów więc nie da się tak jednoznacznie stwierdzić, która z opcji jest lepsza. Aczkolwiek jeśli interesowałby cie tani kurier to w takim razie wejdź na https://www.ebox24.pl/ - jest to strona brokera kurierskiego, dzięki któremu można sporo zaoszczędzić na przesyłce
- Ewe11
Ja tam osobiście zalecam kuriera, nie mam jakiś dobrych wspomnień z pocztą Jeżeli zdecydujesz się na kuriera to polecam ci firmę sendit. Bardzo chętnie korzystam z ich usług, wręcz jestem nad wyraz zadowolona Tak jak mówiłam, nie mam zaufania do poczty. Poza tym wysyłam często paczki za granicę i korzystam z ofert firm kurierskich ponieważ najbardziej się opłaca.
- dribners
Od dawna już korzystam tylko z usług poczty i moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie. Kurierzy często niezbyt profesjonalnie podchodzą do swojej pracy
- JAnderson71
- Kontakt:
Post autor: JAnderson71 »
z moich doświadczeń - kurier. Cenowo wychodzi w sumie podobnie, choć oczywiście wszystko zależy od wagi. Ale kurier jest i szybszy, i pewniejszy. Poza tym, na poczcie są zawsze kolejki, a w takim punkcie kurierskim, jeszcze nigdy mi się nie trafiło
- mczay
Tak naprawdę polecam skorzystać z usług firmy globbox, której oferta jest szczególnie korzystna. Na stronie: https://www.globbox.net/przesylki_miedz ... a_brytania jest oferta dotycząca przesyłek zagranicznych do Wielkiej Brytanii. Już po niej można zauważyć, że firma jest porządna. Polecam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing