-----------------------------------------------------------------------------Witam wszystkich serdecznie, jestem zainteresowany firmą solu, w ostatnim czasie kiepsko u mnie ze sprzedażą na allegro, myślicie, że warto ?
Śmiało jeżeli dowiedziałaś się już o firmie solu możesz im zaufać, obsłużyli już naprawdę wiele firm z różnych branż. Możesz oczywiście zerknąć na ich stronę i zobaczyć ich działania
Współpraca z tą firmą bez dwóch zdań przyniesie ci ogromne korzyści, wzrost sprzedaży jest zdecydowanie dużo wyższy, wszystko działa bezproblemowo, usługi na wysokim poziomie.
Oj wiedzą jak działa biznes
Ostatnio znajoma opowiadała, że wzrost w kilka miesięcy jest o 300%, według mnie to naprawdę świetny wynik, do tego zajmowanie się kompleksowo obsługą sprzedażową jak i techniczną kont na platformach
Na stronie internetowej https://sooolu.com jest formularz, aby umówić się na konsultacje i po prostu dowiedzieć się jak działają i jednocześnie w jakim zakresie będą Wam w stanie pomóc. Jednak biznes online wymaga dużej uwagi, szczególnie jeśli chcecie zaistnieć na marketplacach.
Dobrze, że nie tylko zajmują się kampaniami, natomiast zarządzaniem konta bo nie każdy biznes chce jeszcze dodatkowo inwestować w moce, ludzi i sprzęt potrzebnych do zaistnienia na marketplacach w Polsce, ale również za granicą.
ważna jest systematyczność, dobra organizacja i jednak logistyka przy sprzedaży na marketplacach, gdzie ważne jest również to jak szybko wysyłamy zamówienia i odpowiadamy klientom. Dlatego jak sami nie jesteście w stanie się tym zająć, SOLU tymi procesami się zajmie.
Najważniejsze jest to, aby zacząć od konsultacji i audytu kont na marketplacach bo jeśli chcecie się rozwijać i wychodzić na nowe rynki to dopracowanie kampanii oraz ofert jest bardzo ważne. A w tym zakresie tacy specjaliści jak agencja SOLU na pewno pomogą
Doświadczeni, skuteczni i co najważniejsze robią konkretną robotę. Wiele obsłużonych firm, konkretny wzrost sprzedaży niezależnie czy chcecie działać na amazonie, allego, ebayu, czy kauflandzie. Do tego ze wsparciem logistycznym i obsługą klienta jak sami nie macie od tego pracowników.
W sumie, to bardzo męczyłem sie na allegro by ruszyć ze sprzedażą. Jak zacząłem współpracę z SOLU zaczęli bardzo fajnie działać, skalować sprzedaż, według mnie doskonale znają sie na rzeczy i bardzo mi odpowiada współpraca z nimi.
Według mnie to współpraca z Solu jest świetnym rozwiązaniem dla sprzedawców. Ciężko jest samemu ogarnąć i sprzedaż i reklamę i jeszcze zasięgi na kontach. Współpraca jest badzo opłacalna, dlatego warto.
SOLU jest firmą, która zrobi wysoki wzrost sprzedaży w krótkim czasie. Jak najbardziej uważam,że warto wspólpracować z nimi, gdyż jest to świetne rozwiązanie dla sprzedawców. Zajmują sie reklamami, marketingiem, pełną logistyką.
Patrząc na nasza współracę z nimi,uwazamze warto. Sprzeaż wzrosłą i to kilkaset procent. Znaja sie na tym co robią. dlatego uważam ze każdy sprzedawca powinien skorzystać z takich usług, to jest tylko na plus.
Solu to bardzo doświadczona firma,sa bardzo skuteczni. Bedziecie zadowoleni ze wzrostu sprzedaży, zrobią wzrost prawie 300% w kilka miesięcy to naprawde dobry wynik
świetni specjaliści od amazona i allegro, zarówno jeśli chodzi o przeprowadzenie audytu, dostosowanie ofert i zarządzania kontem. Odkad przejęli te działa od nas, to sprzedaz bardzo ładnie się rozwija. Skutecznie wykorzystują budżety reklamowe, ale tez daja wskazowki co do poszerzania naszej oferty.
Na pewno warto postawić na specjalistów z doświadczeniem i umiejętnościami, które przede wszystkim przyniosą wyniki w zakresie widoczności naszego konta i też podniesienia sprzedaży. Warto postawić na specjalistów, którzy zrobią kawał dobrej pracy.
Na pewno trzeba zaliczyc ich do agencji ktore wiedza co robia i maja na to pomysl. Jednak dosc czesto sa zmiany na allegro,czy amazonie za ktorymi trzeba nadazac jesli chcemy nadal byc wysoko i solidnie sprzedawac. Jak nie macie na to czasu samodzielnie lepiej to zostawic fachowcom .
Jak szukacie specjalistów od marketplaców na rynku polskim i zagraniczym to zdecydowanie warto mieć na uwadze Solu. Specjaliści z doświadczeniem i dużymi możliwościami co do zarządzania kontem i kampaniami. Przeklada się to na mega wzrost sprzedazy takze polecam jesli do tej pory nie idzie to tak jak sami sobie wymyśliliście.
Znaczaco odciazyli nas od wymagajacych dzialan reklamowych ktorych kompletnie nie rozumielismy zarowno w zakresie allegro jak i amazona. W koncu jest wszystko zoptymalizowane, a zespół wie jak generowac dobre wyniki sprzedazowe.
Jeśli o mnie chodzi, to same plusy. Znają sie na rzeczy i współpraca z nimi jest bardzo pomocna, sprzedaż wzrośnie. U nas tez poszła sporo w górę. Dzięki ich pracy nasze konto na Amazon zyskało dużą widoczność. Sami nie ogarnialiśmy tego wszystkiego.
Na pewno współpracując z firmasolu zwiększymy sprzedaż, a o to właśnie chodzi. Dzięki ich zabiegom, sprzedaż na amazon, czy Allegro będzie zdecydowanie wyższa. Bardzo profesjonalnie działaja, dlatego ich wybraliśmy.
W biznesie bywa często tak, że sami wszystkiego nie potrafimy ogarnąć. Dlatego dobrze jest zacząć współpracę z firmą, która nam w pewnych kwestiach pomoże. Solu pomogło nam na Amazon, sprzedaż wzrosła, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy
Nam polecił znajomy firmę Solu. Dzięki ich pracy, sprzedaz wzrosłą prawie 300%. Zajma się wszystkim od podstaw, a nasze konta sa wreszcie bardziej widoczne. Polecam, doskonała firma, bardzo rzetelna
Z pewnością warto zacząć z nimi współprace, jeśli chcemy sprzedawać na Allegro lub Amazon. Przejęli od nas działania związane z logistyką czy marketingiem. Sprzedaz poszybowała do góry. Polecam
jako agencja od obslugi kont i dzialn reklamowych na allegro i amazonie spisuja sie bardzo dobrze, pełen profesjonalizm i dobra organizacja pracy. Nie tylko wprowadziliz miany, ale i daja sporo wskazowek odnosnie nowych aukcji i jak je wyroznic aby budzily zaintrersowanie
nie mielismy kompletnie pomysly i planu jest skutecznie promowac nasze produkty, a oni zajeli sie wszystkim. Weszlismy po pol roku juz na bardzo duze obroty a reklamy sie bardzo ladnie zwracaja. Pozdrawiam i udanego biznesu!
szuakjac agnecji ktora naprawde zna sie na rzeczy to SOLU jest świetnym wyborem. Pomogli usprawnic działania i zwiekszyc sprzedaz po roku efekty sa duzo, duzo lepsze niz to co bylismy w stanie sami wypracowac. Okazuje sie ze nie tylko marnowalismy pieniadze, ale i nasz cenny czas.
na pewno ich wsparcie i działania daja nam informacjeze idziemy w dobrym kierunku bo chcemy coraz bardziej przechodzic na sprzedaz internetowa. Wiedza jak sie wyroznic pomimo konkunrecji i innych marek, dlatego dobrze to im powierzylismy todziałanie.
na pewno taka współpraca to duza oszczedność czasu i energii zajeli sie wszystkim od reklam po optyamlizacje ofert i tez przeprowadzenie audytu. Sprzedaz rosnie, daja fajne wskazowki co do aukcji. Wyniki bronią się same
Każdy przedsiębiorca, zdaje sobię sprawę z tego, że prowadząc firmę, nie ogarnie wszystkiego sam. Dzięki firmie Solu, mogliśmy bardzo mocno rozwinąć sprzedaż na Allegro. Co podniosło nasze zyski o kilkaset procent. Bez współpracy z nimi, nie dawaliśmy rady. Sprzedaż była znikoma.
Jak ktoś nie daje sobie rady ze sprzedażą na amazon, albo allegro, to właśnie Solu doskonale się sprawdzi. Warto z nimi podjąć współpracę, u nas to było tak, że w ciągu 6 miesięcy od współpracy z ta firma, zanotowaliśmy spory wzrost sprzedaży. więc tylko na plus.
Jeżeli taka firma jak Solu powoduje wzrost sprzedaży, a właśnie to robią, to nie ma się nad czym zastanawiać, tylko zacząć z nimi współpracę. Sam jestem bardzo zadowolony, gdyż wzrost sprzedaży na platformach marketplace poszybował w górę i to znacznie.