Co sądzicie na temat systemu do monitoringu GPS od Flotman? Warto pójść w tym kierunku, czy jednak macie inne rozwiązania godne uwagi jeśli mówimy o zarządzaniu flota samochodów ciężarowych w firmie?
Zależy mi na dokładności, stabilności oraz dobrych warunkach współpracy, pozdrawiam!
tv xxl pl
Jaki system do monitoringu GPS - Flotman?
W jakiej branży założyć biznes - porady, pomysły, inspiracje.
- Sebek57
Re: Jaki system do monitoringu GPS - Flotman?
Ja jestem również za Flotman, uważam że to jedna z najlepszych propozycji jeśli chodzi o skuteczność w zarządzaniu rozbudowaną flotą samochodów, jeśli jednocześnie chcemy znacząco ograniczyć wydatki na paliwo, serwisy, ale również zwiększyć możliwości pozyskania nowych zleceń dzięki specjalnym integracjom z giełdami zleceń które również skutecznie ułożą plan jazdy.
- OlekS
Podzielam pozytywną opinię na temat systemu Flotman, ponieważ to rozwiązanie które rzeczywiście daje duże możliwości rozwoju firmy oraz floty samochodów w transporcie bez problemów z ich zarządzaniem, czy też zbyt dużymi wydatkami. Coraz więcej firm zaczyna to wprowadzać bo widać znaczącą różnicę i możliwości. Szczególnie, że akurat ta firma stale swoją aplikację rozwija i zapewnia stabilną oraz dokładną pracę.
możdżer fresco danielsson
możdżer fresco danielsson
- ArkadiuszM
Post autor: ArkadiuszM »
Interesujący temat u nas rozwija się coraz bardziej flota samochodów dla przedstawicieli i już widziałem, że mają też systemy dla takiego rodzaju funkcjonowania, więc w przyszły weekend na poważnie do tego usiądę i sprawdzę kolejne opinie oraz czy jest sens to wprowadzać.
- Tadek33
Ogromne dzięki za Wasze wskazówki! Zobaczymy w takim razie jak to działa i może zdecydujemy się na jego wprowadzenie jeśli zaoferują nam dobre warunki. Natomiast jeszcze poczekam i zobaczę co ciekawego z waszej strony się tutaj pojawi
- Sebek57
Nie ma za co! Oczywiście jak coś jeszcze musisz wiedzieć to koniecznie pisz, natomiast mam nadzieję że będziesz zadowolony z efektu końcowego i organizacja oraz oszczędności wejdą na wyższy poziom.Tadek33 pisze: ↑02 paź 2019, 11:46 Ogromne dzięki za Wasze wskazówki! Zobaczymy w takim razie jak to działa i może zdecydujemy się na jego wprowadzenie jeśli zaoferują nam dobre warunki. Natomiast jeszcze poczekam i zobaczę co ciekawego z waszej strony się tutaj pojawi
- ArkadiuszM
Post autor: ArkadiuszM »
No i dołączam się do poprzednika. Czekam na efekt końcowy w takim razie i Twoją opinię czy jest to opcja godna zastosowania
- OlekS
Czekamy na informacje i zobaczymy czy nowi użytkownicy też będą w stanie tak szybko zauważyć różnicę, ale rzeczywiście jak jest duża flota samochodów różnego typu to bez takiego wsparcia ciężko jest dobrze zarządzać samochodami i ogólnie dodatkowymi zleceniami tak aby droga była jak najlepsza dla kierowcy
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing