Oczyszczanie hotelowego basenu
Własny hotel, inwestycje w nieruchomości? Polecenia hoteli, rozmowy o branży hotelarskiej.
- Feliksa_87
Oczyszczanie hotelowego basenu
Post autor: Feliksa_87 »
Hej. Planuję wkrótce zainwestować w budowę basenu dla gości na terenie mojego hotelu. Będę musiała zaopatrzyć się w specjalistyczne środki do odkażania wody. Gdzie taką chemię polecacie zamawiać?
- kosma
Re: Oczyszczanie hotelowego basenu
Najlepiej u firmy Antidotum, bo mają sprawdzone preparaty o wysokiej skuteczności. Wiem, bo nasz zakład przetwórstwa żywności z nimi współpracuje i zgodnie uważamy, że są ekspertami w tej kwestii.
Post autor: weronika »
Feliksa, polecam zaopatrzyć się przede wszystkm w chlor oraz specjalny, zautomatyzowany generator chloru. Urządzenie takie jest bardzo praktyczne . Informacje o tym jak dokładnie działa znajdziesz na stronie https://basenyogrodowe.pl/31-generatory-chloru . Ja kupiłam generator marki INTEX, sprawdza się świetnie, skutecznie zabija bakterie i błyskawicznie je usuwa.
Post autor: Gość »
Też jestem właścicielem hotelu i zastanawiam się nad remontem mojego ośrodka. Czy ktoś ma może doświadczenie z farbami poluretanowymi? Bo zastanawiam się nad odmalowaniem nimi balustrad
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing