Ekspresy do hotelu
Własny hotel, inwestycje w nieruchomości? Polecenia hoteli, rozmowy o branży hotelarskiej.
- irina-96
Ekspresy do hotelu
Witajcie Prowadzę niewielki hotel na obrzeżach Warszawy. Niedawno się otworzyliśmy i powoli zbieramy sprzęt, między innymi potrzebne nam są profesjonalne ekspresy do kawy. Gdzie polecacie rozejrzeć się za dobrej jakości urządzeniami?
- benedykta-76
Re: Ekspresy do hotelu
Post autor: benedykta-76 »
Sprawdź ofertę coffeeblend.pl. Mają ekspresy Nivona i Saeco, które są niedrogie, ale wydajne i przede wszystkim robią świetną kawę. Z tej firmy możecie zamawiać też kawę ziarnistą, bardzo polecam spróbować
-
Najlepsze są moim zdaniem ekspresy do kawy ze stalowym młynkiem. Spory wybór takich właśnie sprzętów znajdziecie w sklepie internetowym https://www.swiatekspresow.pl/ekspresy- ... -stalowym/. Polecam więc się tam w wolnej chwili rozejrzeć, na pewno uda Wam się coś wybrać
Post autor: Pa_weł »
Zarówno ekspresy, jak i kawę do hotelu proponuje zdobyć u jednego dostawcy. Zazwyczaj to palarnie kawy oferują kompleksową obsługę w tym zakresie. Doradzają przy wyborze sprzętu, proponują duży wybór kaw, a przy tym wypadają "fajnie" cenowo. Oczywiście dużym plusem jest też wsparcie techniczne w razie awarii czy regularna dostawa kawy w każdym miesiącu Ja mogę polecić wrocławską palarnię kawy Blueberry Roasters, która zajmuje się tym wszystkim. Sam korzystam z ich oferty, jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing