Zamawianie pizzy
Jak otworzyć własną knajpę? Ile kosztuje rozkręcenie biznesu w branży gastronomicznej? Od czego zacząć? Jakich dostawców wybrać?
- Gonia
Zamawianie pizzy
Zdarza wam się czasem zamówić jakąś pizze na mieście? Jeżeli tak to gdzie najczęściej zamawiacie? Bo ja czasem wole postawić na proste rozwiązania i zamawiam pizze z https://www.facebook.com/PartyPizzaWroclaw?ref=hl , prosto i smacznie.
- DariaEn
Re: Zamawianie pizzy
Bardzo rzadko, ale zdarza sie My z mężem jesteśmy fanem makaronów i raczej przyrządzamy takie dania sami korzystając z przepisów. Grunt to tez mieć dobry makaron jak chociażby Arrighi. By nie był byle jaki. Tylko na prawdę dobry w smaku
- Mariusz Pazda
Post autor: Mariusz Pazda »
ja kupuje różne makarony Ostatnio tez kupiłem z Lubelli, do lasagne też bardzo w porządku. Choć bardziej znałem ta firmę od strony mąki oraz płatków sniadaniowych
- kirilka
a ja zamawiam dosc czesto mam nawet swoja ulubiona, sprawdzona wielokrotnie pizzerie - Zlota65 na warszawskim Bemowie, powiem wam, ze rewelacja, nigdy nie zamawiam z zadnej innej bo wiem, ze tutaj jest pysznie, swieze skladniki no i ciasto robia wedlug zyczen klienta, ostatnio skusilam sie na pelnoziarniste i bylo pyszne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing