Restauracje w Warszawie
Jak otworzyć własną knajpę? Ile kosztuje rozkręcenie biznesu w branży gastronomicznej? Od czego zacząć? Jakich dostawców wybrać?
- gesalzen
Restauracje w Warszawie
Warszawa to bardzo duże miasto dlatego też warto znać jakieś fajne miejsce gdzie można smacznie i niedrogo zjeść. Ale na pewno d takich lepszych zalicza się restauracja Little Barrel na Kabatach. To w naszej restauracji możecie kosztować wyśmienitych dań kuchni tradycyjnej i to w nowszych odsłonach. A poza tym nikt nie jest w stanie odmówić sobie pysznych kopytek w sosie truflowym. Także czekamy i zapraszamy
Re: Restauracje w Warszawie
Post autor: iłka »
Dzięki za wszystkie polecenia! Jednak, jeśli mam być szczera, to mnie głównie interesuje kuchnia staropolska. Znacie takie restauracje w Warszawie? A może ktoś z was był w tej restauracji https://uwieniawy.pl/ i może nieco szerzej wypowiedzieć się na jej temat?
Re: Restauracje w Warszawie
Post autor: Natkuś »
Ja byłam wiele razy w Restauracji u Wieniawy i polecam każdemu. Kuchnia znakomita, nigdzie nie jadłam tak świetnych polskich potraw. Klimat tego miejsca bardzo mi odpowiada, ciekawa historia i przede wszystkim wystrój, którego nie widziałam nigdzie indziej.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing