Oprogramowanie dla gastronomii
Jak otworzyć własną knajpę? Ile kosztuje rozkręcenie biznesu w branży gastronomicznej? Od czego zacząć? Jakich dostawców wybrać?
- ludwina-84
Oprogramowanie dla gastronomii
Post autor: ludwina-84 »
Witajcie:) Chcę kupić program sprzedażowy dla mojej restauracji, która powoli powstaje. Czy słyszeliście może o firmie msj.com.pl? Pytam, bo zastanawiam się nad skorzystaniem z ich oferty. Doradźcie mi, czy warto.
- atena-66
Re: Oprogramowanie dla gastronomii
Bardzo długo szukałam kasy Novitus Next w Bydgoszczy, aż wreszcie trafiłam na nią w ofercie firmy MSJ. W mojej opinii bardzo dobrze znają się na swojej pracy, fachowo doradzają, a na dodatek mają naprawdę konkurencyjne ceny usług. Nie mogę nie polecić.
- obuska
Bardzo polecam oprogramowanie dla cukierni od infopiek. Jest to profesjonalny i łatwy w obsłudze program. Dzięki specjalnym modułom ma się pod kontrolą nie tylko sprzedaż i produkcję wypieków, ale także ilość potrzebnych surowców, ewidencję produktów gotowych, czy system zwrotów - rozwiązanie dla sprzedawców, dostawców , a nawet managerów
- grapisty
Wiele procesów w piekarnictwie i cukiernictwie można zautomatyzować, dzięki maszynom z oferty firmy Hert. Urządzenia te zastępują pracę ludzkich rąk w takich czynnościach jak smażenie i nadziewanie pączków. Jeśli myślisz o o rozbudowie obecnego biznesu lub otwarciu nowego, to firma Hert projektuje i wdraża całe ciągi technologiczne, a nawet wykonuje wyposażenie do całych cukierni i piekarni.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing