Wiadomo, że takie produkty jak owoce, warzywa czy soki, nie mają zbyt długiego terminu spożycia. Można wydłużać ten termin pakując w produkt mnóstwo chemii, lub stosując technologie HPP, czyli utrwalanie żywności za pomocą wysokiego ciśnienia. Zwracacie uwagę na to w jaki sposób utrwalona była żywność którą kupujecie?
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
Krótki termin spożycia
Jak otworzyć własną knajpę? Ile kosztuje rozkręcenie biznesu w branży gastronomicznej? Od czego zacząć? Jakich dostawców wybrać?
Re: Krótki termin spożycia
Post autor: łókomski »
Na długość terminu spożycia wpływają także warunki czystości w zakładzie, gdzie przetwarzana jest żywność. My , w naszym zakładzie przetwórstwa mlecznego postawiliśmy na testy ATP , takie jak PocketSwab Plus – kontrola higieny powierzchni, WaterGiene – kontrola higieny wody, FieldSwab – kontrola higieny obszarów, które są narażone na bezpośrednie oddziaływanie promieniowania UV. Optymalizację procesów technologicznych przeprowadzonych badań umożliwiają nam urządzenia zapewnione przez https://www.tomlab.pl/oferta/ .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing
- ↳ Ubezpieczenie
- ↳ Praca przez Internet
- ↳ Sprzedam biznes, sprzedam firmę
- ↳ Oferty Nieruchomości
- ↳ Oferty Usługi
- ↳ Polecane strony
- ↳ Misz Masz
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA