Jaki wózek?
Jak otworzyć własną knajpę? Ile kosztuje rozkręcenie biznesu w branży gastronomicznej? Od czego zacząć? Jakich dostawców wybrać?
- Tomasz96
Jaki wózek?
To bardziej złożona kwestia. Skoro dzisiaj jest tyle różnych wózków dostępnych na rynku, to powinniście zadbać o to, by Wasz wybór był najbardziej dopasowany do wielu aspektów. Warto zajrzeć na https://umalucha.pl/ i samemu przekonać się, jakie wózki sprawdzą się dobrze w Waszym przypadku.
- yustyna
Re: Jaki wózek?
Niby tak, jest duży wybór ale są wózki takie jak x-lander które się wyraźnie wyróżniają fajnym designem i solidnością. Mają też bardzo wygodna teraz opcję bo można go zamówić do domu za darmo online i wypróbować, teraz dla mam to super sprawa, większość sklepów stacjonarnych jest zamknięta a chodzenie po sklepach w ciąży jest dziś bardzo niebezpieczne
- Emilka
Super ,że taki temat powstał : ) Według mnie poza takim wózkiem warto zakupić odpowiednie ubranka na wyprawkę . Myslę ,że warto przejrzeć kilka ofert porównać je i wybrać najlepsze dla siebie produkty na wyprawkę. Tutaj https://www.coolmama.pl/ znajdziecie wszystko co potrzeba aby przygotowac się na powitanie nowego członka rodziny. Polecam zwłaszcza że są to produkty pochodzenia polskiego
- xinia
Ja zaś powiem że wózek Riko Basic, bo to świetny, nowoczesny wózek.Wyposażony solidnie, bo gondola posiada funkcję bujania, siedzisko jest przepinane. Do tego prowadzi się go lekko i przyjemnie, wózek jedzie płynnie i jest zwrotny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing