Gotowanie w stylu nowoczesnym czy tradycyjnym?
Jak otworzyć własną knajpę? Ile kosztuje rozkręcenie biznesu w branży gastronomicznej? Od czego zacząć? Jakich dostawców wybrać?
Gotowanie w stylu nowoczesnym czy tradycyjnym?
Post autor: Marta Zaremba »
Cześć! Bardzo pasjonuję się gotowaniem i ogólnie całą tematyką kulinarną, czyli zarówno gotowaniem, pieczeniem, jak i smażeniem. Mam jednak pewne pytanie. Co sądzicie o obecnych trendach w gastronomii? Ostatnio zastanawiałam się, czy lepiej pozostać wiernym tradycyjnym przepisom kulinarnym, czy może warto podążać za duchem czasu i modyfikować je zgodnie z aktualnymi trendami zdrowotnymi? Zainspirował mnie do tej refleksji pewien blog, który znalazłam: https://przepisykulinarnebabuni.pl. Jakie macie na ten temat zdanie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing
- ↳ Ubezpieczenie
- ↳ Praca przez Internet
- ↳ Sprzedam biznes, sprzedam firmę
- ↳ Oferty Nieruchomości
- ↳ Oferty Usługi
- ↳ Polecane strony
- ↳ Misz Masz
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA