Brak prąu

Jak otworzyć własną knajpę? Ile kosztuje rozkręcenie biznesu w branży gastronomicznej? Od czego zacząć? Jakich dostawców wybrać?
justyś

Brak prąu

Post autor: justyś »

Jak radzicie sobie w gastronomii, jeśli jest awaria prądu?
Awatar użytkownika
wesa213
Posty: 97
Rejestracja: 07 kwie 2019, 11:17

Re: Brak prąu

Post autor: wesa213 »

No niestety awaria może zdarzyć się w każdym miejscu, a prąd potrzebny jest w wielu firmach, które muszą funkcjonować. Na szczęście i na brak prądu są różne możliwości w dzisiejszych czasach. Koniecznie powinniście zerknąć sobie na stronę http://www.e-mar.com.pl/energia/prad-w-zakladzie-pracy/ , aby poznać wszystkie rozwiązania. Ogólnie jednak najczęściej stosowanym pomysłem są po prostu agregaty, które mogą działać nawet przez kilka godzin awarii. Wszystko zależy od ich rodzaju, wielkości i możliwości.
ODPOWIEDZ