kosmetologia
W jakiej branży założyć biznes - porady, pomysły, inspiracje.
- magnolia40
kosmetologia
Post autor: magnolia40 »
Zastanawiałam się nad otwarciem firmy, ale zastanawiam się co mogłoby być dobrym wyborem. Po części zainspirowały mnie wiadomości biznesowe gdzie przeczytałam o kosmetologii. Jestem po szkole kosmetycznej, trochę praktyki już też zdobyłam, więc powinno mi się udać. Co sądzicie o takim pomyśle?
- kasiakowa06
Re: kosmetologia
Post autor: kasiakowa06 »
Bardzo fajny pomysł Dla mnie kosmetologia to wszystkie niesamowite uslugi w Holistic Clinic https://holisticclinic.pl/kategoria/med ... em/blizny/magnolia40 pisze: ↑30 kwie 2021, 8:46 Zastanawiałam się nad otwarciem firmy, ale zastanawiam się co mogłoby być dobrym wyborem. Po części zainspirowały mnie halonews.pl/index.php/biznes]wiadomości biznesowe gdzie przeczytałam o kosmetologii. Jestem po szkole kosmetycznej, trochę praktyki już też zdobyłam, więc powinno mi się udać. Co sądzicie o takim pomyśle?
- sefka
Re: kosmetologia
Specjalistyczne kliniki we Wrocławiu zapewniają kompleksowe podejście do leczenia blizn, dostosowując terapię do indywidualnych potrzeb pacjenta. Ja ze swojej strony polecam wam leczenie blizn wrocław Dzięki doświadczeniu dermatologów oraz zastosowaniu najnowszych technologii, możliwe jest skuteczne zmniejszenie widoczności blizn i przywrócenie skórze zdrowego wyglądu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing