kosmetologia

W jakiej branży założyć biznes - porady, pomysły, inspiracje.
Awatar użytkownika
magnolia40

kosmetologia

Post autor: magnolia40 »

Zastanawiałam się nad otwarciem firmy, ale zastanawiam się co mogłoby być dobrym wyborem. Po części zainspirowały mnie wiadomości biznesowe gdzie przeczytałam o kosmetologii. Jestem po szkole kosmetycznej, trochę praktyki już też zdobyłam, więc powinno mi się udać. Co sądzicie o takim pomyśle?
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Re: kosmetologia

Post autor: kasiakowa06 »

magnolia40 pisze: ↑30 kwie 2021, 8:46 Zastanawiałam się nad otwarciem firmy, ale zastanawiam się co mogłoby być dobrym wyborem. Po części zainspirowały mnie halonews.pl/index.php/biznes]wiadomości biznesowe gdzie przeczytałam o kosmetologii. Jestem po szkole kosmetycznej, trochę praktyki już też zdobyłam, więc powinno mi się udać. Co sądzicie o takim pomyśle?
Bardzo fajny pomysł :) Dla mnie kosmetologia to wszystkie niesamowite uslugi w Holistic Clinic https://holisticclinic.pl/kategoria/med ... em/blizny/

Obrazek
Awatar użytkownika
sefka

Re: kosmetologia

Post autor: sefka »

Specjalistyczne kliniki we Wrocławiu zapewniają kompleksowe podejście do leczenia blizn, dostosowując terapię do indywidualnych potrzeb pacjenta. Ja ze swojej strony polecam wam leczenie blizn wrocław Dzięki doświadczeniu dermatologów oraz zastosowaniu najnowszych technologii, możliwe jest skuteczne zmniejszenie widoczności blizn i przywrócenie skórze zdrowego wyglądu.
ODPOWIEDZ