Gastronomia - wyposażenie do lokalu

Polecane produkty, firmy, usługi, agencje.
ForekOs

Gastronomia - wyposażenie do lokalu

Post autor: ForekOs »

Cześć, chciałem zapytać czy macie może sprawdzona hurtownię z wyposażeniem gastronomicznym do zaopatrzenia kuchni restauracyjnej. Zależy nam na znalezieniu jednego sprawdzonego dostawcy u którego można znaleźć także dobre zamienniki w przystępnych cenach.
Enix

Re: Gastronomia - wyposażenie do lokalu

Post autor: Enix »

Do hotelowej, czy restauracyjnej kuchni zamawiać można spokojnie w Invest Horeca bo róznorodność, rozbudowana oferta i ceny mają bardzo konkurencyjne. Od szaf chłodniczych po garnki, drobne naczynia, czy stoły robocze. Wszystko na czas i też obsługa nie pozostawia zastrzeżeń.
Efek32

Post autor: Efek32 »

W invest horeca mają bardzo dobre oferty i ceny hurtowe, a przy większym zamówieniu udało się jeszcze wynegocjować rabat polecam kontakt bezpośredni. Na pewno przy większych zamówieniach też można wynegocjować lepsze ceny. Pozdrawiam!
Eszok

Post autor: Eszok »

Zanim się zdecydowałem, przeglądałem też oferty konkurencji ceny były podobne, ale obsługa mniej elastyczna. Dlatego jednak poszedłem w kierunku sprawdzonej hurtowni, gdzie jednocześnie można mieć pewność ze zapewnią solidne wsparcie.
Kobek

Post autor: Kobek »

Tu mozesz sprawdzić ofertę Invest Horeca investhoreca.pl u nas się bardzo dobrze sprawdzili, rozbudowana oferta konkrecyjne ceny i dostępność dobrych zamienników. Pozdrawiam i daj znać jak podejmiesz już ostateczną decyzję!
ODPOWIEDZ