Gastronomia - wyposażenie do lokalu
Polecane produkty, firmy, usługi, agencje.
Gastronomia - wyposażenie do lokalu
Post autor: ForekOs »
Cześć, chciałem zapytać czy macie może sprawdzona hurtownię z wyposażeniem gastronomicznym do zaopatrzenia kuchni restauracyjnej. Zależy nam na znalezieniu jednego sprawdzonego dostawcy u którego można znaleźć także dobre zamienniki w przystępnych cenach.
Re: Gastronomia - wyposażenie do lokalu
Post autor: Enix »
Do hotelowej, czy restauracyjnej kuchni zamawiać można spokojnie w Invest Horeca bo róznorodność, rozbudowana oferta i ceny mają bardzo konkurencyjne. Od szaf chłodniczych po garnki, drobne naczynia, czy stoły robocze. Wszystko na czas i też obsługa nie pozostawia zastrzeżeń.
Post autor: Efek32 »
W invest horeca mają bardzo dobre oferty i ceny hurtowe, a przy większym zamówieniu udało się jeszcze wynegocjować rabat polecam kontakt bezpośredni. Na pewno przy większych zamówieniach też można wynegocjować lepsze ceny. Pozdrawiam!
Post autor: Eszok »
Zanim się zdecydowałem, przeglądałem też oferty konkurencji ceny były podobne, ale obsługa mniej elastyczna. Dlatego jednak poszedłem w kierunku sprawdzonej hurtowni, gdzie jednocześnie można mieć pewność ze zapewnią solidne wsparcie.
Post autor: Kobek »
Tu mozesz sprawdzić ofertę Invest Horeca investhoreca.pl u nas się bardzo dobrze sprawdzili, rozbudowana oferta konkrecyjne ceny i dostępność dobrych zamienników. Pozdrawiam i daj znać jak podejmiesz już ostateczną decyzję!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing