Dług na mieszkaniu komunalnym
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- szycha
Dług na mieszkaniu komunalnym
Przyszło mi wezwanie do zapłaty za mieszkanie komunalne za czynsz za 2016r. Odsetki mi jeszcze doliczyli. Jak ja mam to jednorazowo spłaci? Oni mogą tak sobie wyczekiwać, a potem żądać całości?Nie mogą części chociaż umorzyć?
- pati
Re: Dług na mieszkaniu komunalnym
Spoko nie panikuj. To jeszcze nie koniec świata. Może nic nie będziesz musiała płacić. Też mnie tak chcieli załatwić, że niby jakiś dług mam i w ogóle. Nie licz na umorzenie. Jak zwęszyli biznes, to nie ma opcji. Do sądu polecą i do komornika. Wiem jak jest. Ale ja nie jestem głupia i szybciej poleciałam do prawnika. U mnie się okazało, że to przedawnione było i nie trzeba było płacić. Mnie i tak się zdawało, że ja to zapłaciłam, ale nie miałam tych kwitków od zapłaty bo przecież tego nie trzyma się lata. Prawnik z Kancelarii Klisz mi to wszystko ogarnął.Nie kosztowało dużo ,a pozbyłam się hien.
- poli3902
Re: Dług na mieszkaniu komunalnym
Jeśli chcesz ochronić swój majątek i jeśli masz na to jakiekolwiek szanse, to zgłoś się do https://kancelarialexa.pl/ochrona-majatku/ Oni zajmują się ochroną majątku od 10 lat i od tego czasu mają same wygrane sprawy, także myślę, że spokojnie możesz jeszcze o swoje zawalczyć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing