Agresywny pracownik
Porady dla przedsiębiorców, pracodawców i wszystkich, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą.
- Wiktor43
Agresywny pracownik
Dzień dobry, mam taki dość dziwny problem z jednym z pracowników ze swojej firmy. To świetny fachowiec, ale niestety inni pracownicy skarżą się ostatnio, że zdarzają mu się wybuchy agresji. Obawiam się o niego i atmosferę w firmie. Co zrobić?
- Marianka
Re: Agresywny pracownik
Może spróbuj polecić mu psychologa? Facet ewidentnie ma problem.
- Wiktor43
Łatwo powiedzieć... Co mam mu powiedzieć, proszę iść do psychologa, bo... ? No właśnie.
- Wiktor43
może masz rację. dzięki za namiar do tej poradni psychologicznej!
-
A dużo jest tutaj osób, które zatrudniają pracowników w firmach? Jeśli tak, to jak radzicie sobie z prowadzeniem ich dokumentacji pracowniczej? Widziałam ostatnio na stronie http://akta-osobowe.pl/#zmiany-w-aktach pewne informacje na temat zmian, jakie zaszły w przepisach dotyczących akt osobowych i prowadzenia dokumentacji pracowniczej. Wiedzieliście o tym?
- pieknyolek
Post autor: pieknyolek »
Moim zdaniem powinieneś tego pracownika zwolnić i zatrudnić nowego! W tej agencji pracy https://apsprofitpolska.pl/pl/pl/pracownicy-z-ukrainy-zachodniopomorskie/ na pewno znajdziesz wielu chętnych na jego miejsce
- burek
Takich sytuacji nie powinno się bagatelizować, ja na Twoim miejscu pomyślałbym o zmianie takiego pracownika. Uważam, że odpowiednia agencja sprawdzi się najlepiej przy rekrutacji pracowników do Waszych firm. Od razu na myśl przychodzi mi rekrutacja e-commerce Digitalx Są znani w środowisku z tego, że mają bardzo sprawdzające się algorytmy doboru pracowników na odpowiednie stanowiska.
- Funka
Takiego pracownika raczej musisz wyrzucić, ale pewnie zastanawiasz się Gdzie szukać pracowników fizycznych? . Wydaje mi się, że dobrze jest dodawać darmowe ogloszenia o pracę , bo tam pojawiają się fachowcy którzy też szukają pracy.
- Gogolas
Nie może być tak że jedna osoba rozbija firmę, źle wpływa na innych pracowników, z tym coś trzeba zrobić przecież. Warto skontaktować się może z prawnikiem od prawa pracy, też PIP może tu pomóc tak myślę. Tu masz wszystkie numery: PIP infolinia (Państwowa Inspekcja Pracy), ja na pewno bym się skontaktowała i podpytała o możliwości w tej sprawie.
jądra moreli
jądra moreli
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?