Salon płytek ceramicznych
Oferty z zakresu usług.
- Hasan77
Salon płytek ceramicznych
Czy ktoś z was zamawiał płytki z salonu cerdesign.pl? Jak oceniacie ich jakość? Wydaje mi się, że ceny nie są złe, a i wybór nie należy do małych. Chcę się tylko upewnić, że faktycznie warto kupić tam płytki. Polecacie?
- Petroniusz
Re: Salon płytek ceramicznych
Post autor: Petroniusz »
Kupowałem tam zarówno płytki ścienne, jak i podłogowe i przyznam, że jakość bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Myślę, że trudno byłoby znaleźć konkurencyjny salon dla CerDesign. Szczerze polecam, bo nie mam żadnych zastrzeżeń.
Post autor: Roksi Róbko »
Płytki do mieszkania zamawialiśmy w https://centrobud.pl/, największy problem mieliśmy z łazienką. U znajomych bardzo spodobały nam się płytki z mozaiką ciętą, więc zamówiliśmy podobną paradyż amaltea silver mozaika cieta. Bardzo podoba mi się to, że nie widać na nich kurzu ani zacieków z wody.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Ja zamowiłam wszystkie płytki ścienne jakie mam w domu na https://ceramixplytki.pl/3-plytki-scienne - zobacz jakie piękneHasan77 pisze: ↑03 kwie 2021, 14:36 Czy ktoś z was zamawiał płytki z salonu cerdesign.pl ? Jak oceniacie ich jakość? Wydaje mi się, że ceny nie są złe, a i wybór nie należy do małych. Chcę się tylko upewnić, że faktycznie warto kupić tam płytki. Polecacie?

Post autor: Michalinak2 »
Jeśli chcesz zwiększyć swoją produktywność podczas prac budowlanych, otwornice do gresu są kluczem do sukcesu. Ich wydajność i trwałość sprawiają, że mogą pracować przez długi czas bez potrzeby częstej wymiany. Dzięki temu można skupić się na wykonywaniu zadań bez przestojów. Otwornice do gresu to inwestycja, która zwróci się dzięki zwiększonej efektywności i oszczędności czasu.
Post autor: nadine »
Weźcie koniecznie pod uwagę płytki kamienne . Też mogą się Wam przydać i rewelacyjnie będą wyglądać. Wybór na rynku jest naprawdę bardzo interesujący.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing