Salon płytek ceramicznych

Oferty z zakresu usług.
Awatar użytkownika
Hasan77

Salon płytek ceramicznych

Post autor: Hasan77 »

Czy ktoś z was zamawiał płytki z salonu cerdesign.pl? Jak oceniacie ich jakość? Wydaje mi się, że ceny nie są złe, a i wybór nie należy do małych. Chcę się tylko upewnić, że faktycznie warto kupić tam płytki. Polecacie?
Awatar użytkownika
Petroniusz

Re: Salon płytek ceramicznych

Post autor: Petroniusz »

Kupowałem tam zarówno płytki ścienne, jak i podłogowe i przyznam, że jakość bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Myślę, że trudno byłoby znaleźć konkurencyjny salon dla CerDesign. Szczerze polecam, bo nie mam żadnych zastrzeżeń.
Roksi Róbko

Post autor: Roksi Róbko »

Płytki do mieszkania zamawialiśmy w https://centrobud.pl/, największy problem mieliśmy z łazienką. U znajomych bardzo spodobały nam się płytki z mozaiką ciętą, więc zamówiliśmy podobną paradyż amaltea silver mozaika cieta. Bardzo podoba mi się to, że nie widać na nich kurzu ani zacieków z wody.
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

Hasan77 pisze: ↑03 kwie 2021, 14:36 Czy ktoś z was zamawiał płytki z salonu cerdesign.pl ? Jak oceniacie ich jakość? Wydaje mi się, że ceny nie są złe, a i wybór nie należy do małych. Chcę się tylko upewnić, że faktycznie warto kupić tam płytki. Polecacie?
Ja zamowiłam wszystkie płytki ścienne jakie mam w domu na https://ceramixplytki.pl/3-plytki-scienne - zobacz jakie piękne :arrow:

Obrazek
Michalinak2

Post autor: Michalinak2 »

Jeśli chcesz zwiększyć swoją produktywność podczas prac budowlanych, otwornice do gresu są kluczem do sukcesu. Ich wydajność i trwałość sprawiają, że mogą pracować przez długi czas bez potrzeby częstej wymiany. Dzięki temu można skupić się na wykonywaniu zadań bez przestojów. Otwornice do gresu to inwestycja, która zwróci się dzięki zwiększonej efektywności i oszczędności czasu.
nadine

Post autor: nadine »

Weźcie koniecznie pod uwagę płytki kamienne . Też mogą się Wam przydać i rewelacyjnie będą wyglądać. Wybór na rynku jest naprawdę bardzo interesujący.
ODPOWIEDZ