Malowanie ogrodzeń
Oferty z zakresu usług.
- Slawek
Re: Malowanie ogrodzeń
Firma Robart poza malowaniem proszkowym czy cynkowaniem zajmuje się też automatyką do bram i ja właśnie w tej kwestii się z nimi kontaktowałem. Uważam, że są jak najbardziej warci polecenia przede wszystkim z uwagi na profesjonalne podejście i trzymanie się terminów realizacji. To naprawdę porządna firma.
Post autor: ŁukaszPL »
Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci ofertę firmy: http://malowanie-piaskowanie.pl/kontakt/. Wykonują profesjonalne usługi w zakresie piaskowania, ślusarstwa i malowania proszkowego. Posiadają doświadczoną i wykwalifikowaną kadrę pracowniczą oraz wydajny i nowoczesny sprzęt. Sądzę, że będą w stanie Ci pomóc.
Post autor: Meły »
Jeżeli ogrodzenie jest metalowe to Śnieżka ma bardzo dobre farby do metalu. Wydajne, przyczepne do podłoża, lekkie w aplikacji. Tworzą fajną powłokę i przede wszystkim mają super kolory. U mnie malowanie ogrodzenie 3 lata temu i do tej pory bardzo ładnie się prezetuje
Post autor: Mirka »
U mnie na wsi działkę mam ogrodzoną drewnianym płotem. Fajnie wygląda i komponuje się z otoczeniem, ale wymaga trochę pracy. Właśnie w ubiegłym roku wzieliśmy się za grubsze prace porządkowo remontowe na działce. Do malowania płotu kupiłam impregnat dekoracyjno - ochronny z Vidaronu. Malowało się nim bardzo dobrze - dobrze się rozprowadza i nie robią się smugi czy zacieki. Mam pewność, że ogrodzenie jest porządznie zabezpieczone przed słońcem, deszczem itp, ale również przed grzybami czy pleśnia
Post autor: ixti »
W sumie nie wiem, jaką markę mam pod tym kątem kupić, ale dla mnie to naprawdę spory problem. Dlatego zerkam sobie na przykład na to, czy farba dulux z brokatem na ściany będzie fajna, a dodatkowo zerkam, czy z Duluxa kupię coś na ogrodzenie. No i mam nadzieję, że tak będzie, bo nie lubię na siłę szukać, jak wiecie.
Post autor: 2ambeż »
Zakup ogrodzenia od Polbram był strzałem w dziesiątkę! Ich przęsła są łatwe w montażu i utrzymaniu, a dodatkowo prezentują się rewelacyjnie. Więcej szczegółów na: https://polbram.eu/.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing