jak wygląda sprawa z bezpieczeństwem w Egipcie
Własny hotel, inwestycje w nieruchomości? Polecenia hoteli, rozmowy o branży hotelarskiej.
jak wygląda sprawa z bezpieczeństwem w Egipcie
Post autor: jonsnow »
Egipt to jedno z najpiękniejszych miejsc, które odwiedziłem. Wspaniałe plaże, przepiękne morze, a do tego niesamowite zabytki, jak piramidy w Gizie czy Świątynia Karnak. Planuję wyjazd na wakacje, ale mam jedno pytanie- jak wygląda sprawa z bezpieczeństwem w Egipcie? Czy warto się tam wybrać w 2024 roku, czy może lepiej poczekać?
Re: jak wygląda sprawa z bezpieczeństwem w Egipcie
Post autor: TeddyBear »
Bezpieczeństwo w Egipcie, jak w każdym kraju turystycznym, zależy od wielu czynników, ale ogólnie rzecz biorąc, w ostatnich latach sytuacja poprawia się. W tym roku Egipcie nie ma szczególnych zagrożeń dla turystów, a władza dokładają wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo odwiedzającym. Duże miasta, jak Kair, czy kurorty nad Morzem Czerwonym, są dobrze stronie przez służby porządkowe, a turystyczne strefy są ochronione. Jeśli chcesz poznać szczegóły i zaplanować wakacje w Egipcie, warto odwiedzić stronę https://krok-travel.pl/countries/egipt/, gdzie znajdziesz sprawdzone oferty oraz pomoc przy organizacji wyjazdu.
Re: jak wygląda sprawa z bezpieczeństwem w Egipcie
Post autor: redvelvet »
Egipt to na pewno ciekawa destynacja turystyczna, która przyciąga wielu podróżników swoją historią i pięknymi plażami. Choć osobiście nie miałem jeszcze okazji odwiedzić tego kraju, znam wielu, którzy wrócili zadowoleni z pobytu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Hotelarstwo
- ↳ Gastronomia
- ↳ Produkty i Usługi
- ↳ Technologia
- ↳ Porady
- ↳ Księgowość online
- ↳ Szkolenia
- ↳ Jaką firmę założyć?
- ↳ Kredyty firmowe
- ↳ Leasing